Овен Има вероятност през уикенда да потънете в негативни емоции,

...
Овен Има вероятност през уикенда да потънете в негативни емоции,
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 3-4 август

Овен
Има възможност през уикенда да потънете в отрицателни страсти, в случай че сте имали съответна визия, която не се случва. Спрете да мечтаете за невъзможното и започнете да се радвате на това, което имате.
Телец
Любовни чудеса чакат представителите на зодия Телец. Обвързаните ще се усещат като в приказка, до момента в който необвързаните имат късмет да срещнат някой забавен човек, който да провокира " пеперуди в стомаха ".
Близнаци
Вашият любовен живот може да бъде в директен спор с задачите в живота ви. Може би сте получили опция за нова работа или покачване, които ще ангажират огромна част от свободното ви време.
Рак
За първи път от доста време представителите на зодия Рак ще усетят естетика в връзките с половинката. Ще съумеете да преоткриете половинката си на надълбоко духовно равнище.
Лъв
Обвързаните Лъвове ще имат много високо либидо през почивните дни. Ще желаят обичаният им човек да им даде това, от което се нуждаят в секса и няма да се срамят да си го изискат.
Дева
Може би постоянно сте си представяли, че ще имате връзка като от някой сантиментален филм или разказ. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка какъв брой значимо и скъпо нещо притежавате, преди да го загубите – обич.

 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР