Овен Един наистина ленив ден. Няма да имате желание много-много

...
Овен Един наистина ленив ден. Няма да имате желание много-много
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 15 ОКТОМВРИ

Овен

Един в действителност мързелив ден. Няма да имате предпочитание много-много да се размотавате, ще ви се желае да си почивате някъде на топло.



Телец

Желанието ви да контролирате всичко е мъчно да се съвмести с друго, също толкоз мощно предпочитание – да не носите отговорност за нищо. Но дали това е редно?

Близнаци

Имате някои досадни домашни отговорности, поради които не може да си позволите една същинска отмора в края на деня. Прекалено съществено гледате на нещата, дайте го по-весело.

Рак

Непременно идете някъде с другари. Ще ви се желае да споделяте прекарвания и мисли с други хора, имате потребност от група съидейници. 

Лъв

Ще има толкоз неща, които желаете да свършите, че ще се чудите от кое място да започнете. Важно е да извършите нещо в посока рационализиране на уменията ви.

Дева

Оставили сте си толкоз доста неща за през днешния ден, че надали ще съумеете да ги свършите. Просто е - намерете си помощници и не мърморете.

Везни

Днес ще сте много дейни, напряко ще изненадате всички. Хубав ден за разходки и търсене на завършения, грабвайте раницата!

Скорпион
 Тези 3 зодии ще бъдат най-щастливите до края на тази година! Тези 3 зодии ще бъдат най-щастливите до края на тази година!
Близнаци Най-после близнаците преглъщат егото си и любовта към свободата и протягат ръка към нещо, от което настояват, че нямат потребност, само че дълб...

Няма да имате доста време за себе си, ще сте заети да доставяте наслада на другите. Е, това няма да ви тежи, ще имате толкоз приятни преживявания. 

Стрелец

Днес се проявете като виновни персони. Спазвайте обещанията си, само че избягвайте да давате нови. 

Козирог

Естествено ще ви се желае да дирижирате нещата, само че е добре да взимате под внимание и мнението на хората към вас. Днес ще сте изключително изобретателни.
 Какво би разплакало всяка зодия? Какво би разплакало всяка зодия?
Овен - Безсилието против несправедливостта Овните са доста прочувствен знак и не се тормозят да показват възприятията си, само че технит...

Водолей

Страшно доста задания ще имате на главата си през днешния ден, само че сигурно ще им се види края, когато денят стартира да завършва. Дръжте фронта.



Риби

Днес ще запазите силата от през вчерашния ден, само че към този момент може да я насочите в посока, която на вас ви е комфортна – да побъбрите със съседите, да се пошляете напразно, да поканите посетители. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР