Овен Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото

...
Овен Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално.

Телец
Можете да изживеете живота си единствено по един метод - като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.

Близнаци
Спомнете си за Вашата първа обич или за другар от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете. Те имат такава засуга за живота на Вашата персона и са създали толкоз доста, с цел да станете това, което сте! Станете за тях приятна изненада, новина от предишното и усмивката на този ден.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което напълно буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че тъкмо Вие сте го предиздвикали да огледа на това качество по различен метод. Може да бъдете поласкани.

Дева
Лошата вест е, че се движите по минно поле, а положителната - че посоката е вярно определена. Включете бдителността и наблюдателността на цялостна мощ, и се дръжте колкото е допустимо по-далече от всичко, което припомня суетност и припряност, и постепенно се придвижвайте напред към задачата. Сложно ще се подреждат и връзките Ви с околните, на които днешното Ви държание ще се коства значително необичайно. Впрочем, всички ще Ви схванат вярно, в случай че не пожалите време за подробни и многократни пояснения. На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то - от напълно ненадейно място...

Везни
Определено може да се каже, че днешният ден е доста уместно време за всякаква неофициална активност, която не изисква съблюдаване на непоколебим правилник и не допуска вдишване на огромна отговорност. Заниманията, изискаващи активизация на въображението и нешаблонно мислене - в противен случай - могат да се окажат приятни и продуктивни. Не може да се каже, че това е най-подходящия миг за търсене на доктор, посещаване на здравно учереждение или начало на нов курс на лекуване. Не са изключени проблеми с храносмилането.

Скорпион
Ако приказваме по същина, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от договарянията, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Ако се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение, изцяло евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата. Понякога чувстваото за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!

Водолей
Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР