Овен Днес ще получите разкрития в професионален план, които ще

...
Овен Днес ще получите разкрития в професионален план, които ще
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 23 ЮЛИ

Овен

Днес ще получите разкрития в професионален проект, които ще ви насочат в вярната посока. Не спирайте да работите интензивно!

Телец

Космосът чака от вас да се стремите към баланс през днешния ден. Независимо какъв брой старания полагате, давайте си време да поглеждате задачите си от друга вероятност и да си задавате въпроса: Това ли е, което желая?

Близнаци

Преоткривате себе си и психическото си здраве, близнаци. Периодът е съвършен за разпределяне и уединение - даже измежду хора медитацията отново ще е сполучлива. А вие най-добре можете да бягате в личната си глава, даже измежду тълпата.

Рак

Това е времето от годината, в което би трябвало да стъпите крепко на краката си. Напълно сте подготвени да оставите всичко остаряло и да започнете да употребявате насъбраните през последните месеци убеденост и тласък.

Лъв

Навлизате в същото време от годината, в което сте изцяло подготвени и отворени да приемате вниманието на всички и светлината към вас. Все отново, космосът изисква своя баланс преди този момент да се случи.

Дева

Преди да се хвърлите с главата напред, си дайте пауза, поемете въздух, огледайте се… И в този момент скочете. Просто бъдете наясно с идното, тъй като ще ви бъде по-лесно, имайки изясненост на по-късен стадий.

Везни

Вие постоянно сте определяни като обществена пеперуда и това е правилно. А няма по-подходящо време от годината от настоящето да се потопите надълбоко в това определение и да започнете да се свързвате с хората.

Скорпион

Забили сте зъби в упоритостите си и едвам в този момент стартирате. Следващите месеци ще получавате толкоз доста, колкото не сте си и представяли и това ще единствено с помощта на вашите старания.

Стрелец

Намирате се в едно от най-прекрасните времена на годината, стрелци. Правите всичко, което обичате и което желаете - да пътувате, да работите със пристрастеност, да обичате индивида до себе си.

Козирог
 Това лято предстоят големи триумфи за представителите на тези зодии! Това лято предстоят големи триумфи за представителите на тези зодии!
Хората от тези зодии са родени под щастлива звезда, която ще ги зарадва с големи триумфи през това лято! Кой има максимален късмет за голе...

Наблюдавайте и се вслушвайте в знаците към себе си, козирози. Не всичко е самоцел, може би вселената се пробва да ви каже някаква истина, която към момента не сте прозрели.

Водолей

Намирате се в центъра на вниманието, водолеи и това ви харесва, обратно на елементарното ви въодушевление по този въпрос. Дори вие знаете, че сте си го заслужили!

Риби

Дори вие го усещате и се подготвяте за сериозна доза действителност. С добре реализиран баланс и подредена глава, този интервал ще е повече позитивен, от колкото натоварващ.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР