Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени

...
Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 20 август 2022 г.

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.
Телец
Много ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с шефовете, авторитетните хора и представителите на държавните органи. За обществени изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и като че ли ще се губите в извънредно значимите моменти. Затова пък извънредно плодотворна ще се окаже независимата работа, и най-много - свързаната с изчисление или разбор на обстоятелства. Този ден може да употребявате за сдобряване след свада, или за оправяне на връзките със безценен за Вас човек. Помнете, че през днешния ден сте настроени за рецензия, и по тази причина не би трябвало да казвате всичко каквото мислите напряко, а да преброите първо до 10.

Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Няма да е ненужно да внесете повече изясненост и ред в своя персонален живот, а също и в връзките с децата. Ако се занимавате със свободна креативна активност, пробвайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази позитивно на Вашите постижения и ще Ви разреши да сте по-уверени в своите качества. В същото време сте в положение да станете уредник на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде подбудено не от предпочитание за развлечения, а от възприятие за дълг.

Дева
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Везни
През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.

Скорпион
От този ден може да сте с „ нов живот ”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец
Всичко завърши - най-малко за в този момент. Трескавата активност, кипяща на работното място, към този момент е завършила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това напълно не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили, с цел да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може ненадейно да откриете, че би трябвало да отделите време за родственици и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите извънредно топло посрещане.

Козирог
Днес не би трябвало прекомерно доверчиво да се отнасяте към хората като цяло, и към Вашия обичан човек в частност. Малко ли неща може да измисли? И към това, което ще пишат по вестниците и към това, което ще покажат по малкия екран, също се отнесетс със здрава доза песимизъм. Иначе ще си бъде за ваша сметка...

Водолей
През този ден Вашия обичан човек ще бъде податлив към ексцентрично решение на общоприети въпроси. При това от неговият метод към работата косите Ви ще се изправят: естествените хора не постъпват по този начин при никакви условия. Но в случай че Вашата половинка беше естествена, с нея би Ви било скучно...

Риби
Възможни са проблеми в персоналните връзки, като не е изключена сериозна кавга с обичания човек. Освен това, виталният Ви капацитет е снижен, и може да се чувствате некомфортно. Струва си да отложите комплицираните и уморителни действия, и да се опитате да съхраните силите си. Помнете, че трудовите подвизи, осъществени с последни сили, няма да Ви бъдат от изгода. Няма да съумеете да реализирате някои замислени планове, в случай че се опиотвате да действате независимо. Затова потърсете съдружник, с чиято помощ доста неща ще станат вероятни. Финансовата обстановка „ върви ” към по-добро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР