Овен – Днес ще бъдете по-динамични и по-решителни във всичко,

...
Овен – Днес ще бъдете по-динамични и по-решителни във всичко,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – сряда – 16 март 2022

Овен – Днес ще бъдете по-динамични и по-решителни във всичко, което желаете да вършиме. Вероятно обаче би било рационално да посветите този ден на работата и нужните задания, които отлагате дълго време. Но денят не е подобаващ за взимане на значими решения освен по въпроси за работата, само че и за живота ви като цяло.

Телец – Графикът ви през днешния ден може да бъде доста претрупан. Ще би трябвало да се справите с доста задания. Това може да бъде обезсърчително за вас. Ще откриете, че можете да бъдете доста по-ефективни, като елиминирате всички аспекти, които не са безусловно нужни. Слушайте гласа на сърцето си.

Близнаци – Прочистете мислите си още от сутринта. С избистрен разум ще работите по-добре и новите хрумвания просто ще се изливат. Във връзката си през днешния ден имате положителната опция за изясняване на надълбоко вкоренени проблеми. Доверете се на ясното си усещане и здравия разсъдък.

Рак – Не критикувайте обстановката, до момента в който не намерите по-добро решение. Бъдете изобретателни. Можете да извършите доста задания, в случай че подхождате към нещата с убеденост. Песимизмът няма да ви помогне да намерите решение. Отпуснете се и оставете интуицията си да ви води.

Лъв – Звездите ви насочат предизвестие. Очакват ви решения, които ще повлияят на близкото бъдеще. Затова използвайте здравия разсъдък при вземането на решения и бъдете отворени за нови хрумвания. Във връзката си не позволявайте на никого или нищо да застане сред вас и колегата ви.

Дева – Днес може нетипично за вас да изберете да се изолирате от външния свят. Вероятно се чувствате изтощени. Всичко е наред. Всеки има потребност от малко самотност понякога. Оптимизирайте мислите и дейностите си.

Везни – Днес ви следва сложен ден, през който няма да ви е елементарно да вземете решение за нищо. Избягвайте всевъзможни значими стъпки във връзка с финансите, а и по други въпроси. Когато става въпрос за вашите страсти, бъдете реалисти и практични.

Скорпион – Подхождайте към всичко с нараснало внимание и сензитивност. Пазете се от мръсни номера. Внимателно избирайте хората, с които се обграждате, тъй като злото поражда единствено зло. Не действайте срещу убежденията си, използвайте личните си инстинкти като креативна сила.

Стрелец –Идват нови неща, само че би трябвало да следвате личната си вътрешен глас и да употребявате личната си разпоредителност. Необходимо е да осъзнаете, че животът носи освен наслади, само че и паники. Все отново не губете вяра, ще намерите сили да преодолеете рецесията в себе си.

Козирог –Вашата вътрешен глас може да ви предизвести за значими неща. На работното място ще сте подготвени да преодолявате нови трудности и да поемете нови задания. Чувството за баланс през днешния ден може да ви помогне да се справите с компликациите и проблемите.

Водолей – Днес може да не сте в най-хубавото си въодушевление, да бъдете доста прочувствени и да приемате доста персонално това, което другите ви споделят. Понякога другите може да не схванат какъв брой уплашени се чувствате и да се пробват да ви натоварят със личните си потребности и проблеми.

Риби – Днес можете да усетите по-силно тежестта на непознатите условия и отговорностите си, защото Луната е против вашия зодиакален знак. Често другите ще се обръщат към вас, тъй като имате магическия метод да поставяте ред в хаоса.

Съветите на Фортуна

Денят има мощна сила, само че човек мъчно може да я употребява и по тази причина бързо се изразходва. Нужно е повече нерешителност във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно успокоение. По-чувствителните натури могат да изпитат горест, потиснатост.

Трябва да се настроите към самообладание и увереност, тъй като може да имате проблеми в работата и в персоналния живот. Ако можете да държите отрицателните си мисли под надзор, най-вероятно ще съумеете в това, което имате поради.

Денят способства подсилване на фамилните връзки. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР