Овен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и

...
Овен Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 2 януари 2023 г.

Овен
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се!
Телец
Не изисквайте от Вашия обичан човек невъзможното, а и вероятното също не искайте: през днешния ден той ще бъде ням към Вашите условия и молби. Отгоре на всичко ще му се коства, че така и така задоволително добре знае, какво би трябвало да прави. Ще се наложи да го възприемете през този ден подобен, какъвто е....

Близнаци
Днес ще бъдете очевидци на зрелището, по какъв начин Вашия обичан човек ще се чуди и пробва да се оправи с ваш общ проблем. При това Вие надали ще желаете да помогнете, а и да желаете, няма гаранция, че ще можете, даже това да е неотложно. За Вас най- основното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от деликатност към Вашия обичан човек и в случай че не я споделите, има огромна възможност съвършен късмет да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви поучават, да държите толкоз усеща в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.

Дева
Звездите предлагат през този ден дружно с Вашия обичан човек да си извършите за хиляди години напред фантастични и несбъдваеми проекти, а по-късно постепенно, последователно деликатно и методично да започнете да ги осъществявате в живота. Сами ще се удивите, по какъв начин всичко ще стартира да се подрежда! И то – много бързо!

Везни
Вашият обичан човек би трябвало да е паралелно с Вас освен в наслада, само че и в горест. Днес ще се появи неповторима опция да го изпробвате и в едната и в другата обстановка, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до какъв брой сте си нужни един на различен.

Скорпион
Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.

Риби
Не се притеснявате през този ден да показвате на своя обичан човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за следващ път, откровено се поинтересувайте от това, по какъв начин вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е мъчно, а какъв брой ще му бъде прелестно - просто няма думи... Вие и сами ще почувствате това.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР