Овен Днес рискувате да изгубите изгодната позиция, в която се

...
Овен Днес рискувате да изгубите изгодната позиция, в която се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 28 октомври

Овен
Днес рискувате да изгубите преференциалната позиция, в която се намирате. Опитайте да не пришпорвате нещата, принудително нищо няма да получите, а нали знаете – всяко нещо с времето си.

Телец
Днес не се опитвайте да се намесвате в непознатите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достолепие. По-добре се занимавайте с това, което в действителност ви радва.

Близнаци
Внезапното предпочитание да измененията нещата към вас по мощ и изтощителност ще наподобява на припадък от радикулит. Но близките ще считат, че им е провървяло, в случай че при вашите пристъпи разрушите само личния си дом.

Рак
Ако не можете да си позволите разкоша през днешния ден да пътешествате, пробвайте най-малко за два часа да промените ситуацията. Иначе душата ви ще изгаря от предпочитание за нови усещания.

Лъв
Склонни сте да изпълнявате спомагателна работа. Ограничете дейностите до личните си ползи, по този начин ще икономисате доста време и сили. Ако някой не може да се оправи със личните си задания, не значи, че с тях би трябвало да се справите вие.

Дева
Днешният ден прекарайте в приятна компания. Ако към момента не са ви поканили някъде на празненство – организирайте го сами. Така най-малко имате преимуществото, че вие ще изберете присъстващите.

Везни
Днес най-добре бихте се почувствали, в случай че положите малко старания и разчистите всичко излишно. Хем ще освободите място за нещо ново (не единствено символично), хем ще разсеете напрежението, което изпитвате.

Скорпион
Шеговито стартирате новата седмица. Трябва да сте малко по-съсредоточени и по-прецизни, само че пък сте толкоз креативен настроени, че даже и дребните неточности ще ви бъдат простени.

Стрелец
В добра кондиция стартирате седмицата. Настроени сте да сложите ред във всичко, нека да намерите кой да ви поддържа. Ако визиите по подобаващ метод концепциите си, безспорно ще намерите поддръжници.

Козирог
Забързано стартирате новата седмица. Още от сутринта ще имате много телефонни диалози и писма, които ще чакат отговор. Ами организирайте другите да свършат нещата, в това най-малко нямате равни.

Водолей
Днес ще ви лимитират единствено тези граници, които сами си поставите. Не злоупотребявайте с откриващите се пред вас благоприятни условия.

Риби
Днес може да ви се наложи да работите на показ, усърдно обмисляйки всяка своя стъпка. Това ще ви е належащо най-после, в случай че някой се опита да ви упрекна в безучастие.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР