Премиерата на новото издание на най-скандалното риалити Биг Брадър е

...
Премиерата на новото издание на най-скандалното риалити Биг Брадър е
Коментари Харесай

Иде най-скандалният Биг Брадър!

Премиерата на новото издание на най-скандалното риалити " Биг Брадър " е планувана за 8 октомври по Нова тв и този път феновете ще имат по-голямо присъединяване в шоуто, написа " Ретро ".

За първи път в историята на предаването българската аудитория ще избере един от съквартирантите посредством гласоподаване в онлайн платформата за видеосподеляне Тикток и Nova Play - нещо, което придава още по-голяма интерактивност на формата.

Сред кандидатите за присъединяване в Къщата са персони, познати от обществените мрежи. Един от най-обсъжданите е Nickstun - прочут TikTok инфлуенсър, чието присъединяване е съвсем несъмнено с помощта на огромната поддръжка, която получава онлайн. Друг претендент е Александър от Стара Загора – фермер на биволи и се надява да откри любовта в Къщата. Животновъдът раздава мъдрости от екрана, преплитайки любовни препоръки с развъждането на добитък, които звучат неуместно, само че очевидно феновете намират за занимателни.

Също забавен персонаж е Силвия - 53-годишна фармацевтка от Враца, която се занимава с различна медицина. Нейната неповторима визия и вярвания са свързани с лечебната мощ на светлината. Тя желае да влезе, с цел да " образова " аудиторията с теорията, че хората са " слънчеви " същества " и не ни би трябвало нищо друго, с цел да съществуваме – даже храна, вода и медикаменти.

Севдалин пък е описван като " незает инфлуенсър " с провокативни татуировки, който ще внесе доза комизъм и самооценка в шоуто. Той се дефинира като хомофоб, който обаче спи с мъже. Нарича се още краен «нарцисист, който обожава себе си. Сериен палач желаех да стана като дребен, постоянно, когато ме питаха. Не станах за жалост. Крайно закостенял съм, не съм свръх набожен, не съблюдавам пости и впрочем ", гласи дребна част от представянето му в мрежата.

Бо пък е гей модел, който се оказа " непорочен в полов проект ", без да желае да парадира, и отхвърля да бъде обвързван с вулгарен човек като Кулагин, тъй като чака такива обстановки. Засега точно той се радва на максимален зрителски интерес.

Очаква се скоро да бъдат включени още претенденти, като обещанието на уредниците е те да бъдат също по този начин скандални. Гореизброените мераклии за шоуто са се срещнали един с различен и чакат да се схващат добре, в случай че вероятно повече от един от тях успее да влезе в Къщата.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР