Овен Днес на Вашия любим човек ще се прииска да

...
Овен Днес на Вашия любим човек ще се прииска да
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 8 ноември 2023 г.

Овен
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска да си направи някакъв подарък, което е допустимо да изисква от Вас някакви разноски във финансов или прочувствен проект. Постарайте се да не се сkъпите нито на едното, нито на другото, защото от проявената благотворителност ще зависи щастието на Вашата половинка.
Телец
Бъдете деликатни и внимателни при общуването с Вашия обичан човек. Днес ще му бъде много мъчно да търпи Вашите смешки и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема безусловно. Постарайте се да му говорите единствено и тъкмо това, което желаете да кажете, без нищо ненужно.

Близнаци
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.

Рак
Денят е удобен за това, да си визиите измененията във Вашата работа. Ако си визиите по какъв начин виждате своето идеално работно място, запишете го и се пробвайте да го реализирате като проект. Прекалена интензивност през днешния ден не е нужна, тъй като има голяна възможност тези дейности да Ви лишават доста сили, а да не донесат съответен резултат, в случай че авансово не планирате всичко до най-дребния подробност.

Лъв
За да остане фамилната атмосфера спокойна и да не я усещате като непрекъсната опасност, най-дорбе се ослушвайте и не протакаите осъществяването на своите отговорности. Това се отнася освен за отговорностите Ви към родителите, а и същото, с дребни ремонти, за Вашите професионални, обществени и други контакти. Ако работите добросъвестно и не се пробвате да си присвоявате непознати заслуги или да навлизате в непозната територия, всичките Ви старания ще бъдат оценени по достолепие. Преди да давате инструкции на подчинените или да възразявате на шефа, деликатно разучете своята длъжностна характерност.

Дева
Днес би трябвало да вярвате в това, което ще Ви каже Вашия обичан човек, даже думите му да Ви се сторят извънредно неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близо до сърцето си и да действате в сходство с тях. За страдание това просто ще се наложи.

Везни
Днес на Вашия обичан човек няма да се наложи за всичко да Ви наполня няколко пъти. По-скоро Вие ще влезете в ролята на негов органайзер, с цел да му подсказвате какво би трябвало да прави по-късно и какво не би трябвало да не помни.Важното е да вършиме това естествено и внимателно, с цел да не обидите или унижите Вашата половинка.

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек - това също може да помогне...

Стрелец
Ако има някой, който да обича романтиката, това сте Вие. Обичате любовта, дружно с всички изненади, красиви жестове и спомагателни страсти, които вървят дружно с нея. Например увлечението преданността и всички жестове, които не престават секунда по-дълго – с тях всичко е казано. Пригответе се за още един сходен ден, в който (по мнението на представителите на Вашия знак), просто не може да по-хубаво. Само несъмнено, в случай че не се откри специалист, който да знае по какъв начин да усъвършенства идеалното.

Козирог
През този ден към Вас могат да стават значими и значили събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се тадвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки.

Водолей
Няма значение, дали вярвате в прераждането. Така или другояче всеки от нас е изпитвал възприятието, че се познава с някого цялостен живот, а не от няколко месеца. Разбира се, че сте се научили да проявявате внимание към сходни неща и по тази причина в случай че пътищата ви се пресекат с някой, който да Ви се стори прочут, не забравяйте да му го кажете, както и да попитате, къде се е губил през цялото това време.

Риби
При Рибите ще се появи горещо предпочитание да извършите някакъв сърпрайз на своята втора половинка.Може би с нещо сте се провинили в близкото минало? За подарък звездите поучават, да изберете нещо по-екстравагантно. Например табакера за вносни цигари, или красиво и благоухайно долно долни дрехи. Бъдете уверени, че интуицията Ви няма да Ви подведе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР