Овен Днес и на Вас, самите, няма да Ви е

...
Овен Днес и на Вас, самите, няма да Ви е
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за днес, 7 май

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно...

Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Днес би трябвало твърдо да помните, че сте виновни за оня, който сте опитомили. Нали когато сте се грижели за обичания човек, стремейки се към неговото разположение, сте се държали малко по-различно от в този момент? Върнете се в тези времена, бъдете нежни, ласкави, деликатни, и най-много - разбиращи колегата.

Рак
През този ден Вашият обичан човек може да постъпва несъответстващо и непредсказуемо. Но единствено не за Вас: неговите модели на държание сте изучили доста от дълго време и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво значи и за какво го прави, и дори да ги предупреждавате за вероятни рискове.

Лъв
Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено успокоение...”

Дева
Днес сте пред всички! Изпълнени с обаяние, и (както винаги) с остро като бръснач възприятие за комизъм, можете триумфално да преминете през този ден, неуязвими за завистниците. Те биха желали да се оправят с живота, без да поставят каквито и да било старания за това. Вие сте напълно на ясно какво представлявате, на къде в живота сте се насочили и по какъв начин мислите да стигнете до там. Ако желаете, споделете тайните на своите триумфи, само че единствено с който заслужава!

Везни
Този ден може да бъде доста противен:вероятни са финансови загуби и неудачи в персоналния живот и деловата сфера. Професионалните връзки могат да бъдат прекъснати, а и споровете с другари ще бъде комплицирано да се избегнат. Ще съумеете да се справите с отрицателните трендове на деня, в случай че деянията отговорност и неотстъпчивост на духа - ще са Ви нужни, с цел да се противопоставите на съблазните и изкушенията. Изгонете мрачните мисли. Наблюдавайте всичко, което става в близост и по този начин няма да пропуснете значими неща, които биха имали огромно значение за бъдещето.

Скорпион
Не изключително преуспяващ е този ден, нито пък доста перспективен и плодотворен, само че пък ще бъде прелестен. Няма потребност да се затрупвате в работа, а умерено можете да се наслаждавате на ставащите събития, като дружно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои стремежи и фантазии. Ще се открият у Вас нови гении, само че не бързайте незабавно да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите виждат това. Само че реакцията им не е еднопосочна: едни се радват, а други несъмнено завиждат. В последна сметка най-малко ще си изясните нещата....

Стрелец
През този ден ще бъдете склонни към практичност. Възможно е да Ви се прииска да удовлетворите своите не дребни потребности за нещо, да благоустроите бита си или да си напълните портмонето. Но каквото и да вършиме, ще се наложи да се ръководите освен от своите стремежи, само че и от здравия разсъдък или служебните си отговорности. Вечерта ще Ви донесе нови ползи и ще Ви накара да се откажете от несъразмерната суровост, взискателност и етикеция. Неформалните другарски връзки ще Ви примамват с огромна мощ. Не изменяйте на задачите, които сте си сложили, и всичко ще бъде наред.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще Ви приказва парадоксални неща. И то в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат подбудени от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но парченце истина в думите му въпреки всичко ще има...

Водолей
Днес, както в никакъв случай до в този момент, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови чувства, нова музика, просвета, кино, филм или ядене. Новите усещания ще Ви оказват помощ да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови хрумвания. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали опция да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо неизмеримо. Намерете източника на техните претекстове и действия, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на напълно нов път.

Риби
Престанете да държите в незнание обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР