Овен Денят ви ще бъде много динамичен и запомнящ. Ще

...
Овен Денят ви ще бъде много динамичен и запомнящ. Ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 май


Овен
Денят ви ще бъде доста динамичен и запаметяващ. Ще се запознаете с забавни хора със сходни ползи. Ще се радвате на чудесно здраве и положително въодушевление. Интимният ви сътрудник ще разкрие същинските си усеща към вас, което ще отстрани някои ваши подозрения, по отношение на тази връзка.

Телец
Днес не си оставайте у дома, приемете покана за празненство, където ще се запознаете с забавна персона. Възможно е и да срещнете любовта на живота си. Не участвайте в непознати разногласия и не вземайте ничия позиция най-малко на думи.

Близнаци
Този ден ще ви донесе доста приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате много работа, само че в случай че сте експедитивни ще свършите всичко в период. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети.

Рак
Днес не поемайте задължения, за които няма да ви остане свободно време - ще разочаровате ваш другар. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.

Лъв
Днес може да разчитате на положителни доходи и на решение на някои нерешени до момента въпроси. Зарадвайте фамилията си с дребни дарове. Очаква ви една приятна вечер, в уютна фамилна среда. Отлично здраве.

Дева
Денят ви ще бъде сполучлив, макар че не всичко ще върви по проект. Някои непредвидени промени в проектите на другите, или заради независещи от вас аргументи, ще ви накарат да вземете бързо и съществено решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с доста обич и фамилна топлота.

Везни
Денят ви ще бъде претрупан откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се увеличи. Вечерта посетете културно мероприятие или просто се забавлявайте с другари.

Скорпион
Денят ви ще донесе доста приятни изненади и позитивни страсти. Ще се радвате на любовта на обичан човек. Не правете непотребни разноски, с цел да не изпитвате финансови усложнение в следствие.

Стрелец
Много задължения ще имате през този ден, само че в случай че се захванете с реализирането им от сутринта, ще се справите чудесно с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви създадат приятна изненада и ще се чувствате същински обичани.

Козирог
Днес ще имате ентусиазъм да се занимавате с реализирането на креативен хрумвания. Максимално бързо ще се справите с многото задължения и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на фамилията си. Зарадвайте обичан човек с приятна изненада.

Водолей
Днес не започвайте нови неща, само че пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново другарство. Радостни прекарвания с близки хора. Неочаквано позвъняване ще ви развълнува и зарадва.

Риби
Денят ще бъде сполучлив за вас, в случай че съумеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на подобаващ отдих. Посветете вечерта на обичаните си хора. Имате положителни хрумвания, по тази причина предприемете стъпки за реализацията им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР