Овен Денят ще ви предложи възможност за ново запознанство в

...
Овен Денят ще ви предложи възможност за ново запознанство в
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 26.09.2017 г.

Овен

Денят ще ви предложи опция за ново запознанство в професионалната сфера, което евентуално радикално ще промени развиването ви в тази сфера. С откровена обич можете да привлечете вниманието на нова персона във вашето обграждане или да скъсите дистанцията сред вас и интимната си половинка.

Телец

Днес е допустимо да станете жертва на недоброжелатели и съперници в професионалната сфера. Опитайте да сте добре осведомени, тъй като единствено по този начин можете да премахнете отрицателните аспекти към себе си. Нова обич.

Близнаци

Днес се пробвайте да съставите прелиминарен проект на работа, тъй като единствено по този начин ще избегнете вероятността от допускането на нежелани неточности. В любовта е допустимо да ви се наложи да деянията доза предвидливост. Отлично здраве.

Рак

Днес ще имате забележим прогрес във финансовата сфера. Благоприятни ще са другите вложения и покупки, без значение дали ще са свързани с артикули за бита или недвижимо имущество. Не забравяйте за обещано заричане.

Лъв

Днес не приемайте прекомерно прочувствено събитията, върху които не можете да влияете директно. По-добре насочете напъните си върху по-практични инициативи, от които можете да извлечете дивиденти. Високите ви условия в деловата сфера ще стартират да дават позитивни за вас резултати.

Дева

Днес ще ви възложат планове, които ще ви дадат опция за ново развиване и обилни професионални промени. Опитайте се да не мислите за минали неприятности. Работете с сътрудници и настоятелен сътрудници и ще постигнете доста развиване на самодейностите си.

Везни

Днес приемете смяната, препоръчана ви от високопоставена персона в професионалната сфера. Внимателно се отнасяйте към финансовото си положение. Възможно е да имате известни грижи за постигането на дълготраен баланс и положително ръководство на спестените от вас парични средства.

Скорпион

Днес щастието ви ще се усмихне, в случай че сте били поредни в дейности и думи. Отнасяйте се с схващане към условията, сложени ви от страна на началници и клиенти. Не се доверявайте на хора, които познавате неотдавна.

Стрелец

Днес даже и плановете ви в професионалната сфера или в персонален проект да се провалят, не ви поучавам да действате под въздействие на страстите си - импулсивно. Предпазвайте се от "доброжелатели " и не взимайте страна в спор.

Козирог

Работата ви носи напрежение и мислите ви постоянно са ориентирани към по-приятни неща. Можете да си позволите глътка отдих. Много е евентуално след нея нещата да наподобяват по-добре. Споделете времето си с обичания човек, бъдете дружно.

Водолей

Натоварени сте и това ще се отрази на настроението ви. Въздържайте необузданите си страсти. Укротете пристрастеностите и се отдайте на директните си занимания. Проявете и повече схващане към брачния си сътрудник.

Риби

Усещате прилив на сила, а и ви следва дейна работа. Най-хубавото е, че това ви окуражи повече. Проблемите със здравето, които в последно време тревожат някои от вас, скоро ще отшумят. Заобиколете се с другари към края на деня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР