Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,

...
Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 5 октомври 2023 г.

Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.
Телец
Резултатът от Вашите старания ще бъде много непретенциозен, в случай че не се откажете от обичайните си способи на реализиране на мечтаното. Трябва да експериментирате и импровизирате, и единствено следователно може да разчитате на някакви изключителни триумфи. Не е желателно да употребявате този ден за търсене на нови съдружници и другари. Много елементарно може да изпаднете в илюзия, а от това недоброжелателите биха се възползвали на драго сърце. Желателно е да се въздържате от развлечения, свързани с огромни разноски: увличайки се в търсенето на мощни чувства, рискувате да останете с дребни пари.

Близнаци
Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.

Рак
Днешният ден ще изисква от Вас взимане на ексцентрични решения и потребление на непредвидени маньоври на фамилния фронт. Например, пробвайте с всички за всичко да се съгласявате. Те напряко ще останат учудени!

Лъв
Готови сте да доведете някого в дома си? Помислете доста добре, защо става дума - за запонаване с Вашето семейство, или просто да покажете, по какъв начин живеете. Всичко може да приключи с това, че след това за Вас да се приказва дълго време, а може и нещата да станат такива, че след това дълго да съжалявате. Това не значи, че би трябвало да деянията несъразмерна нерешителност, само че повече нерешителност няма да бъде непотребна, изключително в случай че буйната Ви натура се пробва да оттласне встани всички здрави мисли...

Дева
Ако в никакъв случай не се спирате, с цел да помиришете роза, то в никакъв случай няма да разберете, какъв сладостен живот в действителност съществува. Днес няма аргументи, с цел да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да приказват хората, които Ви заобикалят. Преживявате интервал на върхови постижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, в случай че не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно неотложно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога виталният безпорядък единствено обогатява.

Везни
Предстои Ви чувство за полет и вълшебна приказка, чийто воин ненадейно сте станали. Нищо няма да бъде в положение да скапе през днешния ден Вашето въодушевление. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „ Има и щастливци на този свят! ”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла злоба. Дай Боже повече такива дни.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...

Стрелец
Този ден дава обещание да бъде задоволително под напрежение. Ако съумеете да откраднете няколко минути, с цел да извършите на някого комплимент, можете да смятате, че сегашната Ви норма за персонален живот е към този момент изчерпана. Цялото Ви останало време ще се наложи да поделите сред доста по-малко сантиментални занимания.

Козирог
Нещо Ви наподобява прекомерно привлекателно, с цел да се окаже истина? Може и да сте прави, само че за всеки случай деликатно изучете аргументите, заради които се оасявате. Дали това е, тъй като прекомерно доста Ви се желае да получите това, което оферират, или тъй като оня, който предлага, целеустремено и предумишлено „ подгрява ” Вашия интерес? Това може да се отнася за всяка сфера – от персоналната, до професионалната. Ако се съмнвате, потърсете мнение пт човек, на който имате доверие.

Водолей
Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.

Риби
Днес пред Вас ще се разкрият многообразни пътища, по които може да тръгнете, с цел да стигнете до оня персонален живот, за който по този начин дълго сте мечтали. Постарайте се да не сгрешите, тъй като същинското благополучие се намива единствено в края на един от пътищата, а в най-хубавия случай – на два. Останалите ще Ви доведат в задънена улица или тресавище...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР