Овен Белег на челотоОгледайте се и ще забележите, че голям

...
Овен Белег на челотоОгледайте се и ще забележите, че голям
Коментари Харесай

Как са белязани зодиите

Овен
Белег на челото
Огледайте се и ще забележите, че огромен % от познатите ви Овни имат белег на челото. Причината е, че Овните са прекомерно смели, инициативни, самоуверени и свръхенергични. Този остатък на сила е сложен за управление, а също по този начин за издържане от близките. Те са родени водачи. Едно качество обаче им липсва съвсем изцяло: самообладание. На възрастните елементарно им пада пердето и влизат в спорове, някои с батален свършек. Малките Овнета са непредпазливи и любопитни, те не вървят, а тичат, от което произтичат и много контузии, огромна част от които са по главата.

Телец
Убиват с взор
Дори и да се съмнявате че Телецът може да ви убие с взор, съветът ни е – за Бога, отново не опитвайте! Ако сте чак подобен дебелоглав, безразсъден храбрец и Тома Неверни, ще съумеете да го вбесите задоволително, като извършите едно от следните неща: накарайте го да ревнува; принудете го да направи нещо по вашия метод с думите „ чакай, ти не можеш/не разбираш/не знаеш “; пришпорете го, когато закъснява. Телецът има доста качества, само че отличителната му линия е това, че е деспотичен. Деветима от най-чудовищните тирани в историята на човечеството са родени под този знак, включително Хитлер.

Близнаци
Добри клоуни са
Близнаците са артистични, учат бързо, приспособяват се елементарно, мозъкът им е доста реактивен. Това ги прави едни от най-хубавите циркови клоуни. Малко коментиран факт е, че представителите на този знак най-често от всички знаци в зодияка печелят награди в телевизионни надпревари, като „ Минута е доста “ и други, за които се изискват познания и просветеност. Най-голям % от Нобеловите лауреати са Близнаци. Те рядко са във властта, макар че сега трима доста коментирани водачи са родени под този знак – Борисов, Радев и Тръмп.

Рак
Имат необятни лица
Раците са лоялни, деликатни, старателни, грижовни и мощно прочувствени. Казано по различен метод: те са лепки, бъзльовци, не виждат по-далеч от носа си, прекомерно подробни са и са чисто луди – последното идва от Луната и нейното влияние върху представителите на този Воден знак. По-същественото е, че поради истеричния си темперамент, Раците са едни от най-страшните всеобщи убийци, съгласно статистика на ФБР. Но това са всеобщо известните обстоятелства. Това, което може би не всички са забелязали, е че даже и да са слаботелесни, Раците постоянно имат обли, необятни лица.

Лъв
Най-добрите продавачи
За Лъвовете се знае, че са суетни, арогантни и егоцентрични. Те също по този начин са великодушни, смели и даже благородни. Като цяло са положителни хора, като се изключи някои представители на този знак, които по рождение са черногледи мрънкала и енергийни вампири. И по този начин, да преминем към малко известните особености на Лъва. Първата е разказана в публикация на сп. „ Хелоу “ – Лъвиците са дамите, които най-често вървят на фитнес. Представителите на знака имат и прикрит гений – защото са актьори по природа и обичат да вършат шоу, от тях излизат доста безапелационни продавачи.

Дева
Отличници, само че не натегачи
Девите са толкоз старателни, по този начин любознателни и изпълнителни, че са любимци на всеки класен началник. Това от време на време им прави неприятна услуга и съучениците им ги гледат с недобро око. Не бива по този начин, уважаеми деца и младежи! Девите не са отговорни – те си учат уроците под насила. Задължава ги природата им на отличници. Пак тя ги кара да се стараят и по-нататък в живота: да са съвършени в работата, безупречни в фамилията, всички неща в офиса и дома да са подредени, класифицирани дезинфекцирани… Хипохондрията е измежду най-разпространените заболявания в редиците на Девите.

Везни
Имат трапчинка
Везните не са атрактивни като Лъвовете, само че пък са привлекателни, очарователни хора. Имат бадемовидни очи, остра брадичка, високо чело, приятна усмивка. Запазена марка на зодиакалния знак е трапчинката. Не е наложително и не важи за всички, само че мнозина, родени под знака на Везните, имат трапчинки на бузите или брадичката. А тези, които нямат чаровни вдлъбнатинки по лицето, най-вероятно имат трапчинки на коленете – без подбив! Кейт Уинслет има на лявата си буза. Дори сериозен държавен мъж като Владимир Путин има добре забележима дупчица на дясната страна на лицето си.

Скорпион
Триъгълник над челото
Със сигурност познавате хора, на които линията на косата над челото не е права, а в средата се спуска леко надолу, тъй че се образува триъгълниче. Може да звучи смешно, само че това е един от отличителните белези на Скорпиона. Не всички са по този начин – Упи Голдбърг да вземем за пример го няма, само че пък косата на Хилари Клинтън върви тъкмо по този начин, въпреки и да не се вижда на пръв взор. За представителите на знака се приказва, че са страхотни любовници, само че в действителност най-добре им се получава… командването. Лидерите на 22 страни са Скорпиони, след тях най-вече са представителите на Лъв – 18.

Стрелец
Конско лице
Ако забележите човек, наподобяващ на кон, който ръфа ябълка през телена ограда, това може би е Стрелец. Продълговатото лице е типично за представителите на този знак по този начин, както е типична пословичната им обич към природата, свободата и приключенията. Но има и още нещо, което е присъщо на Стрелеца. Проучване на уеб страницата за извънбрачни запознанства демонстрира, че това е най-неверният астрологически знак. Стрелците също по този начин най-често си качват видео по какъв начин вършат секс, съгласно уеб страницата за аматьорско порно Homegrown Video. Това се изяснява със склонността им към да рискуват.

Козирог
Вечнозелени многоженци
Типично за родените под този знак е, че дълго време се резервират млади, евентуално тъй като уравновесената им природа ги защищава от мимическите бръчки и лицата им постоянно са безизразни, като че ли прясно инжектирани с ботокс. За разлика от кръшкачите Стрелци, представителите на зодиакалния знак Козирог се оказват най-често ангажирани допълнително от една любовна връзка по едно и също време, съгласно статистиката на уеб страницата за запознанства OpenMinded.com. Организираните Козирози нямат проблем да се посветят на няколко „ фамилии “ и да извършват съзнателно уговорките си към тях.

Водолей
Имат студени крайници
Водолеите са войнстващи свободолюбци, рицари на планетата Земя, бранители на онеправданите. Обвиняват ги, че са хладни, даже безчувствени в любовта. Едва ли е поради тази липса на жаркост в темперамента им, само че множеството Водолеи имат едно типично страдалчество: те непрекъснато мръзнат. Студено им е даже и през лятото. Заради недобрата циркулация на кръвта ръцете и стъпалата им са непрекъснато студени. Любопитна статистика е, че голям % от милиардерите по света са Водолеи – 12,5% от стоте най-богати хора в света в класацията на „ Форбс “. Ракът е на второ място, а е с едвам 5,9%.

Риби
7 им е щастливото число
Рибите са надарени, артистични и отнесени. Поред уеб страницата OdysseyOnline.com множеството Риби имат вяра, че цифрата 7 им носи шанс. Не единствено това, мнозина са уверени, че Седмицата ги преследва: дебне ги от циферблата на часовника, номерата на колите по улиците, рождените дати на хората, които обичат или ненавиждат. Твърди се че Рибите са мъдри, толерантни, необятно скроени и способни да схванат другите. Като финален знак в зодиака, те съчетават характерностите на всички останали знаци, което ги прави по-трудни за разгадаване, само че в същото време и много нерешителни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР