Овен Ако отдавна планирате събития, свързани с личния ви живот,

...
Овен Ако отдавна планирате събития, свързани с личния ви живот,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 април

Овен
Ако от дълго време планирате събития, свързани с персоналния ви живот, този понеделник е подобаващ миг да канализирате замислите и проектите си и да започнете да реализирате най-важните от тях. Другите оставете за по комфортен миг.
Телец
Този понеделник прекарвайте, колкото се може повече време измежду други хора. Говоренето и общуването с тях ще е нещото, от което ще имате потребност. Ако някой се държи хладно с вас, това не значи, че ви ненавижда.
Близнаци
Този понеделник се освободете от всякаква виновност, която може да се дължи на предишното. Ако дължите някому услуга – върнете му я. Ако някой ви е обидил – простете му. Не се товарете с непотребни негативни страсти.
Рак
Този понеделник взимайте с цялостни шепи от позитивното към вас, а негативните страсти игнорирайте, даже и да са преднамерено предизвикани. Не се опитвайте да отмъщавате. Винаги има Видовден.
Лъв
Този понеделник е ден за равносметка. Това значи да забавите темпото, да си дадете отмора и да теглите чертата на неприятното от предишното ви. Очакват ви единствено положителни дни.
Дева
Този понеделник преразгледайте проектите си и дали сте взели поради всичките им плюсове и минуси. Няма да е добре в един по-късен стадий да осъзнаете, че нещо не е било дообмислено и да би трябвало да се връщате.
Везни
Този понеделник е добре да поемете самодейността в свои ръце. Денят е кадърен да ви сервира доста изненади. Бъдете гъвкави и се пробвайте да излезете от рутината.
Скорпион
Този понеделник всичко за вас да върви без спънки, което ще ви даде огромна убеденост в личните ви сили. Ако към средата или края на този ден не ви провърви, нямате мотив за безпокойствие. Това е единствено за малко.
Стрелец
Този понеделник е добре да обуздаете възприятията и силата ви. Започнете деня с дейна гимнастика или малко бягане. След това ще се почувствате като преродени.
Козирог
Този понеделник и най-малката операция, може да бъде разрушителна за всичко, което сте градили с години. Бъдете почтени и откровени с близките и всичко ще се получи по най-хубавия метод.
Водолей
Този понеделник ще имате огромно поле за деяние. Свободата, с която ще разполагате ще е резултат от огромно доверие, което ви е гласувано. Не го предавайте.
Риби
Този понеделник ви следва огромно бягане нагоре-надолу. Имате задоволително сила, с цел да я хабите в чудене дали ще съумеете. Просто действайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР