ОВЕН (21.03 – 19.04)Ведро 7-дневие, макар че понякога се тревожите

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Ведро 7-дневие, макар че понякога се тревожите
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 септември – 1 октомври от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Ведро 7-дневие, въпреки че от време на време се тревожите дали нещата ви вървят на добре. Вървят, Овните да се хващат за амбициозните си проекти за облаги и изява още от уикенда. В понеделник помислете и за режим, до сряда поемате нови обещания към сътрудници и родственици, желаете да ги впечатлите. Искреността ви в връзките и отговорността към работата ви показват най-убедително. Бъдете строги с децата и грижовни към тонуса си. От четвъртък се показвате по-отстъпчиви, в петък посветете повече време на дом и близки, на обичания.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът ви кара да укротите деловото движение, да деянията повече неизменност в работата. През уикенда Телците май са склонни да се върнат към остарели хрумвания, виждат им се по-лесни. Я се стегнете за съществени изяви в понеделник, в случай че сами действате – във вторник ще имате и помощ. В сряда ще се чувствате изтощени, а ви чакат домашни задания. Грижете се за тонуса си и за околните, в четвъртък дружно обмислете хрумвания и взаимно си простете за минали неточности. Трудностите в петък поемате с леко сърце, определили сте си вярна линия на държание.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Колкото и да са тежки дилемите ви, до началото на октомври ще се справите, отпадат много спънки пред проектите ви, придобивате по-голяма убеденост. От събота Близнаците не щат да остават на назад във времето в екипа си, но до вторник отново ще се върнат в сянката на сътрудници и близки, по-добре е за начинанията им. Те и другите чакат от вас да поемате част от отговорностите им. Имате сили за това, не отхвърляйте помощ, препоръки, в четвъртък и вие може да се възползвате от хубави непознати хрумвания. Сега е време за основаване на мечтани връзки в любовта.
РАК (21.06 – 21.07)
Нещата ви вървят, само че у вас все се прокрадва подозрение дали действате както би трябвало, триумфът краткотраен ли е. През уикенда Раците да се съсредоточат върху пречките, не са дребни, в понеделник би трябвало да балансират партньорствата, да търсят нова информация, да пътуват. Вторник допуска повече другарство, не бързайте да споделяте и още хрумвания за работа, сряда идва с непредвиден късмет за изява и облаги, бъдете по-дискретни и внимателни до началото на октомври. Посвещавате се на обичаните, връзките с тях не трябва да затъват в рутина...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Седемдневието не е неприятно, стига тъкмо да начертаете проекта си за работа и в случай че ръководите екип, вярно да я разпределяте. През уикенда Лъвовете разчитат и на услуги, само че след това всеки би трябвало да работи по дилемите. В понеделник сте удовлетворени от свършеното, ще отделите време за контакти. Във вторник си дайте пауза, щом няма условия за новите хрумвания. В сряда-четвъртък прибързвате, това поражда разногласия. По-добре се изяснете умерено с околни, уважете приноса им. Вкъщи укрепвате разтърсени връзки, захващате се и с някои поправки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Даже 7-дневието да стартира с несполуки, скоро нещата ще се оправят, единствено че вие би трябвало да бъдете по-толерантни към обкръжението си и да избягвате остри разногласия. През уикенда Девите поемат и част от дилемите на сътрудници и близки, та несъмнено работата в понеделник ще им понатежи, до сряда да уреждат прецизно финанси и административни въпроси. Във вторник триумфът идва от сложните каузи, по нов метод ще погледнете на партньорствата. Някои основават любовна връзка, обещаваща е, да не приказват нашироко за възприятията и желанията си...
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Периодът е динамичен, а вие придирчиви, тъй че гледайте да не усложнявате зараждащите проблеми. През уикенда проявявате твърдоглавие, а и задачите, които си поставяте за тази работна седмица, са високи. В понеделник Везните да се държат по-назад, в случай че вторник им предложи други шансове – да преценяват по кои ще работят. От сряда вглеждането ви в детайлите се ускорява, води до още кахъри. Анализирайте най-задълбочено нещата в петък. Някои държат доста на мнението и концепциите си, ще усложнят и персоналните връзки. Бъдете отстъпчиви.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За вас 7-дневието не е леко, има неща, към които би трябвало да се приспособите, а не ви харесват прекомерно. Скорпионите се тревожат за финанси и сътрудници, имат сили да се оправят дипломатично с компликациите още от събота. В понеделник-вторник не сте удовлетворени от сътрудници и сътрудници, не влизайте в спор, само че и не се подчинявайте на техните стремежи. В края на септември ще получите ред услуги за превъзмогване на компликации и ограничавания и от по-нископоставените. Отстоявайте решения твърдо, само че с любов, удобни са за всички наранени...
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Това 7-дневие ви изправя пред компликации, само че ще надмогнете всяка спънка, и то без да вирите нос. Още през уикенда Стрелците си дават сметка: проектите им са положителни, само че няма да тръгнат както са си мислили. В понеделник работите със усърдие, във вторник не критикувайте заобикалящи, а търсете поддръжка от по-влиятелните. В сряда ще актуализирате концепциите си, откриват се и още шансове. Гответе се за куп задания в четвъртък, упорствайте безшумно и добродушно, шефовете ще ви ценят, може да ви повдигнат. Време е мнозина да уредят и персоналния си живот.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Динамичен интервал, а като прибавим и вашето предпочитание за по-значими настоятелен промени... През уикенда Козирозите да заобикалят разправии с близки, познати и сътрудници, няма да решат проблемите. В понеделник и вторник с такт и невзискателност ще задействате проекта си за служебна изява и израстване, в случай че има интриги – пазете се с такт и... усърдие. В сряда изпипвате детайлности, в четвъртък ловите още шансове, всеки подробност има значение. В петък уреждайте прецизно финансови и административни неща. Оздравявате обтегнати персонални връзки.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Не споделяте проблеми, а се вижда: от уикенда ви владеят тъжни настроения... При едни Водолеи аргументите са по-лични, няма да се затворят в връзки, които не дават отговор на правилата им. Други имат настоятелен грижи и самоуверено ще се освобождават от несъответствуващи сътрудници. В понеделник-вторник избягвайте спорове, изяснете си на реалистични цели ли залагате. В сряда укротявате движение и бизнес упоритости, оправяте финансови въпроси, стабилизирате връзки с познати, подчинени, куражът ви пораства. В петък не бързайте с хрумвания, инициативи.
РИБИ (20.02 – 20.03)
През уикенда имате куп настоятелен и персонални задания, а като че ли близките не си дават сметка за напъните ви. Не спорете, в понеделник ще приключите забавената работа, за проекти няма за какво да говорите. Рибите не се плашат от обективните спънки в сряда и четвъртък, ще си дадат пауза да обмислят нещата. Няма да бързате и в идващите дни за изява, самопризнание, приходи, те ще дойдат, само че чак като положите усърдие за обогатяване на уменията и знанията си, виждате си пропуски. В любовта не чакайте основно избраникът ви да разнообрази битието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР