Пълнолунието в Скорпион ще донесе голямо емоционално разкритие на 24

...
Пълнолунието в Скорпион ще донесе голямо емоционално разкритие на 24
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете карта и разберете какво ви очаква от 22.04 до 28.04 в кариерата и любовта

Пълнолунието в Скорпион ще донесе огромно прочувствено разобличаване на 24 април и може също да докара до огромни финансови промени в живота заради опозицията на Луната и Големия стелиум в Телец.
Вихърът на априлските събития продължава да върти орисите ни – на 24 април ще има Пълнолуние в знака Скорпион, което ще донесе съществени прочувствени прекарвания поради водния тригон в небето. Такъв е казусът, когато вашите страсти могат доста да повлияят на решения, свързани с финансовата сфера на живота (например, може да решите да купите безценен дом) или ще има мъчно събитие в фамилията. Работата е там, че типичен водните знаци са виновни за стратегиите на предците, тъй че постоянно Пълнолунията във водните съзвездия носят отклоняване в областта на кармата на нашето семейство, когато би трябвало да се съберем с родственици и да вземем значими решения, изпитвайки много мощни страсти.
За доста дами Пълнолунието в Скорпион може да донесе бременност, изключително за Телец, Рак и Риби. В днешното гледане централната карта се оказва Ковчегът - карта за промяна, която също се управлява от Скорпион. Нещо в живота ще се промени вечно, тъй че се пригответе за съществени и съдбоносни събития. За тези, които вземат решение жилищния проблем, диспозиторът Плутон във Водолей може да донесе въздействието на децата върху покупката или продажбата на недвижими парцели.
За да ви помогнем да се подготвите за идните събития сме подготвили елементарен тест. Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-вече притегля погледа ви. След това вижте какво значи изборът ви в галерията.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР