ова гост-звезда се присъединява към детективския панел на най-мистериозното шоу

...
ова гост-звезда се присъединява към детективския панел на най-мистериозното шоу
Коментари Харесай

Актрисата Яна Маринова става детектив в „Маскираният певец“

ова гост-звезда се причислява към детективския панел на най-мистериозното шоу в ефира тази седмица. В събота актрисата и каскадьор Яна Маринова застава един до друг със следователите AZIS, Алекс Раева и Владо Пенев в „ Маскираният артист “. Заедно те ще дадат своите догатки за самоличността на останалите осем атрактивни облици. В последното предаване Алекс Раева и AZIS съумяха да познаят кой се крие под костюма на Мозъка, само че дали набитото им око и помощта на Яна Маринова ще им донесе нов триумф?

Тази събота мистериозната конкуренция навлиза в съдбоносен стадий и феновете ще видят осемте оживели досега маски в оспорвана битка за победа. На сцената на „ Маскираният артист “ в четири дуела за първи път ще излязат всички неразкрити облици. Булката ще мери сили с Палячи, Златният ще покаже най-хубавото от себе си против Хищницата, Плашилото ще опита да надвие Макарона, а Баба Яга ще се изправи против Бебето. Осемте герои са подготвили нови улики, невероятни осъществявания и доста развлечение в един зрелищен театър.

Феновете на шоуто ще имат опцията да се срещнат още веднъж с още една атрактивна маска от първия сезон на предаването. Под прожекторите ще изгрее Звездата, в чийто костюм предходната година се криеше любимецът на дребни и огромни Бате Енчо. Този път друга известна персона ще постави маската, а всички пред екраните ще имат опция да я разпознаят дружно със звездните детективи.

Кои песни ще изберат участниците и какви ще бъдат новите следи, които ще бъдат показани? Кой ще завоюва благосклонностите на феновете и ще продължи напред? Кой воин ще бъде оголен и ще завърши присъединяване си в мистериозното премеждие? Отговорите на тези въпроси ще станат ясни тази събота от 20:00 в „ Маскираният артист “ по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР