Отвориха за движение пътен възел Ребърково с път II-16 Мездра-София,

...
Отвориха за движение пътен възел Ребърково с път II-16 Мездра-София,
Коментари Харесай

Доживяхме! Отвориха за движение пътен възел Ребърково

Отвориха за придвижване пътен възел " Ребърково " с път II-16 Мездра-София, научи BulNews. С това се улеснява пътуването на жителите от Ребърково, Лютиброд, Зверино, Елисейна и останалите обитаеми места от района.
Припомняме, че поради построяването на пътния възел и модернизирането на трасето на Мездра – Ботевград досега водачите прекосяваха по обходни направления, като единствено медията ни писа преди 2 седмици, че отварянето на правата ще се случи сред 11 и 15 март, което към този момент е реалност.





До преди час са осъществявани довършителни работи по пътната връзка, инсталирани се нужните пътни знаци за краткотрайната организация на придвижване и незабавно откакто завършили всички действия, гарантиращи сигурността, придвижването бе пуснато. Необходимо е водачите да карат деликатно, като следват прецизно пътната организация и въведеното ограничаване на скоростта до 50 км/ч.
Припомняме, че от 19 февруари придвижването по пътя Мездра – Лютидол се прави в двете посоки в по две ленти в посока. Само в региона на Лютидол колите минават в една лента.
През пролетта, откакто бъдат издадени нужните позволения за градеж, следва придвижването по трасето да бъде лимитирано, с цел да продължи построяването на тежките сектори сред Лютидол и Новачене, както и двата пътни възела при Дърманци и Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР