Отворената връзка е тази, чиито членове не смятат моногамията за

...
Отворената връзка е тази, чиито членове не смятат моногамията за
Коментари Харесай

Какво е отворена връзка?

Отворената връзка е тази, чиито членове не считат моногамията за единствения метод за поддържане на постоянна и здрава връзка.

Трябва да се разбере, че моногамията не е нищо повече от културен феномен, насаден в обществото, изключително в западното общество, и че въздейства върху метода, по който разбираме и възприемаме персоналните взаимоотношения. Следователно се счита, че любовта би трябвало да върви в една посока, към един човек, само че би трябвало ли да се усещаме длъжни да следваме този обществен модел? Ами в случай че има подозрения по отношение на личната ни визия за обич? Тези и други въпроси сега се задават от доста двойки, които стартират да обмислят опцията да стартират отворена връзка.
Идеи за нов старт на връзката
Светът на двойката е доста комплициран. Неразбирателството, страстите или егото могат да значат, че двойка, която се обича доста, в последна...
Прочети повече
Какво е отворена връзка?

Вярно е, че през последното десетилетие отворените връзки се усилват и в по-голямата част от случаите е било допустимо да се усъвършенства и даже да се избави връзка, обречена на неуспех. И това е, че въпреки и да наподобява необичайно, отворената връзка може да обезпечи на двойката сигурност и благоденствие.

Можем да определим отворената връзка като такава, чиито членове не считат моногамията за единствения метод за поддържане на постоянна и здрава връзка. По този метод всеки член на двойката показва потребността си да се свързва и поддържа по-интимен контакт, не безусловно полов, с един или повече хора.

Този вид решение може да бъде образувано или от началото на връзката, или просто да бъде нов метод на метод. Единственото значимо нещо е, че с цел да проработи отворената връзка, би трябвало почтено да откажете терзанията, проблемите и други фактори, които могат да накарат отворената връзка да унищожи ядрото на двойката.
Признаци, че сте в подобаващата връзка
Кризата в връзките може да " удари " всяка връзка ненадейно и да разклати даже най-силните такива. Без значение какъв брой сте близки с па...
Прочети повече
За да постигнете това, е доста значимо да приемете новата вероятност и да отворите мозъка си, с цел да разберете каква връзка имате с сегашния си сътрудник и какви ще бъдат връзките с трети страни. Никога не би трябвало да се стартира отворена връзка, в случай че един от сътрудниците не е уверен в това.

Отворени връзки? Какво може да донесе в живота ви като двойка?

Започването на отворена връзка не значи, че и двамата сътрудници имат цялостна независимост, тъкмо противоположното. Трябва да се открият правила и ограничавания, които зависят от всяка двойка. Чрез единодушието на членовете на двойката се покриват афективните потребности и на двамата. Тайните изчезват и връзките на доверие и ангажираност се укрепват.

Постигайки това, времето отдадено на двойката в последна сметка става доста по-важно: часовете дружно се усилват, като сме доста по-обединени. И това е, че връзката е жизненоважна за действието на този вид връзки. За доста хора през днешния ден това е най-искреният метод да бъдат дружно, да се грижат и пазят връзката, която продължава да става все по-силна всеки ден и която се добавя от поддръжката на тези хора, които спорадично или не, са част от тази връзка.
Нереалистични упования, които пречат на любовта
Много хора сякаш идеализират любовта. Вярват, че всичко може да е надали не вълшебно и, когато попаднат в действителна връзка, дори и ч...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР