Отворената връзка често е избиран метод за дадени хора относно

...
Отворената връзка често е избиран метод за дадени хора относно
Коментари Харесай

Отворената връзка – 4 признака, че тя е за вас

Отворената връзка постоянно е избиран способ за дадени хора по отношение на връзките им с противоположния пол. Те мислят, че този вид връзки са по-лесни и не крият толкоз проблеми. Много хора през днешния ден считат, че моногамията е непрактична и остаряла. Това са тези, които се ангажират с колегата си, само че в същото време в никакъв случай не се лишават от свежа романтика и други интимни връзки. Тези взаимоотношения могат да одобряват разнообразни форми, само че нормално двата съществени герои са много откровени по отношение на обстоятелството, че се виждат и с други хора.

Взаимоотношенията, които разрешават на хората да изпитват прочувствена фамилиарност с други хора, разнообразни от техните съществени сътрудници, се назовават немоногамни. Следователно, в случай че немоногамията е нещо, за което мислите интензивно, би трябвало да сте сигурни, че сте подготвени за това. Отворената връзка дава редица преимущества. Не всеки обаче може да се оправи сполучливо с нея.

Ето четири знака, които демонстрират, че сте психически и прочувствено подготвени за отворената връзка.

И двамата сътрудници са на една вълна

Изключително значимо е да се уверите, че и двамата сте на борда с растежа на връзката и проявявате същото равнище на пристрастеност и неспокойствие за избора ви. Изисква се доста учене и адаптиране. Така че, в случай че вие и вашият сътрудник намирате мисълта за промяна на колегата за привлекателна, тогава може да го обсъдите.

Може и да помислите за разискване на увеличение на свободата, която и двамата имате, с цел да преследвате връзки отвън актуалната си. Това може да ви накара да си мислите, че сте подготвени за отворената връзка.

 отворената връзка

Физическата непосредственост и страстта могат да бъдат държани настрана

Да знаете по какъв начин да отделите физическата връзка от страстта е нещо, с което ще би трябвало да се почувствате много удобно, в случай че желаете отворената връзка да бъде радостна и удовлетворяваща. Трябва да гледате на немоногамията просто като на физически акт.

Не би трябвало да ви пука, до момента в който сътрудниците ви не престават да живеят с вас и да градят живота си към вас. Ревността е неразрешена дума в такива връзки. Затова би трябвало да приемете, че половинката ви може да си написа или да излиза с други хора.

Готови сте да поддържате връзка с всички сили

Когато сте един с различен, би трябвало да сте изцяло откровени и транспарантни. За да работи отворената връзка, всеки човек би трябвало да бъде открит и свободен с другия. В допълнение към експлицитното установяване на упованията и границите, сътрудниците би трябвало да могат да изразят своите стремежи и потребности.

Те също би трябвало да са подготвени да се свържат с сътрудниците си и да внимават какво имат да кажат. Така може да подобрите връзките сред вас. Това е гаранция за по-добри дни, до момента в който сте дружно. Много постоянно сходни отворени връзки минават към основаване на семейство. За това обаче би трябвало самообладание, връзка и взаимни отстъпки.

 отворената връзка 1

И двамата сътрудници знаят по какъв начин да се оправят с ревността

Както към този момент стана въпрос, в отворената връзка ревността е неразрешена. Необходими са двама души, които са удовлетворени да бъдат сами, до момента в който оставят различен човек да се любува на живота в сходен вид връзки. Ревността не значи безусловно завършек на тази връзка. Но би трябвало да сте подготвени да признаете и да се примирите с отрицателни страсти като възприятие на неустановеност.

В такива връзки сътрудниците би трябвало да се научат по какъв начин да споделят и да си сътрудничат, с цел да предотвратят това да се случва допустимо най-често. Ако усещате, че имате проблем с това човек до вас да има други връзки значи, не сте подготвен за отворената връзка. Не мислете за колегата си като за движимост. Запазете естествените връзки, само че изкоренете ревността. Отворената връзка може да бъде приятна, единствено в случай че усетите хубавите страни на този тип обич.

Те не са за всеки, само че в случай че гореспоменатите признаци се отнасят за вас, може да помислите дали да сте в този вид връзки е уместно за вас. И въпреки всичко не забравяйте, че няма нищо по-хубаво от това да намериш сродната си душа и да сте единствени един за различен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР