Ответните действия на Вашингтон поради "намесата" в президентските избори от

...
Ответните действия на Вашингтон поради "намесата" в президентските избори от
Коментари Харесай

Пентагонът: Русия не се плаши от ответните ни мерки

Ответните дейности на Вашингтон заради "намесата " в президентските избори от 2016 година не оказаха никакъв сдържащ резултат във връзка с "противниците на Америка ", съобщи шефът на киберкомандването на американската войска военачалник Пол Накасоне, представен от CNN.

Той подсети по какъв начин Русия е разпространявала дезинформация в обществените мрежи по време на акцията.

"Бих споделил, че тъкмо в този момент руснаците мислят, че нищо съществено няма да се случи с тях. Те не се боят от нас ", сподели генералът в Сената. Той също по този начин дефинира Москва като най-развития в софтуерно отношение съперник на Вашингтон в киберпространството.

Американският президент Доналд Тръмп към този момент издигна кандидатурата на ген. Накасоне за началник на Агенцията за национална сигурност. Ако Сенатът го утвърди, генералът ще съвмести две длъжности – на началник на АНС и на киберкомандването на армията.

Москва неведнъж беше упреквана от Вашингтон за намесата си в президентските избори през 2016 година. В средата на февруари специфичният прокурор Робърт Мълър, който води следствието по тези обвинявания, повдигна обвинявания против 13 руснаци и 3 съветски компании.



Според съветските медии той нямал никакви доказателства за нарушавания. Кремъл също неведнъж отхвърли обвиняванията. По думите на съветския президент Владимир Путин вместо "вопли в Конгреса " на на Кремъл би трябвало да бъдат показани публични документи, свързани с така наречен "Списък на Мълър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР