Отварят специална телефонна линия в помощ на хората, бягащи от

...
Отварят специална телефонна линия в помощ на хората, бягащи от
Коментари Харесай

Телефонна линия в помощ на украинските бежанци отваря ЕК

Отварят специфична телефонна линия в помощ на хората, бягащи от съветското настъпление в Украйна, оповестиха от офиса на Европейската комисия в София . Тя ще е на украински и на съветски език.

От края на март Европейската комисия дава отговор на въпроси в писмен тип както на украински, по този начин и на съветски език , посредством центъра Europe Direct , като тази услуга към този момент е налична и по телефона.

Целта на телефонната линия е да помогне на хората, бягащи от Украйна, като отговори на техните въпроси и даде необятен набор от практическа и потребна информация - от изискванията за влизане и пътешестване в Европейски Съюз до достъпа до права и благоприятни условия за обучение, работа или опазване на здравето.
 Търсят ведомствени бази за настаняване на украинските бежанци Обновена
Търсят ведомствени бази за настаняване на украинските бежанци

Обсъждали конфиденциален обект в Кюстендил, само че той не бил подобаващ

Телефонната линия за помощ на украински и съветски език е налична в границите на Европейски Съюз на 00 800 6 7 8 9 10 11 , където услугата е безвъзмездна, както и от страни отвън Европейски Съюз на + 32 22 99 96 96 , където се ползва интернационалната общоприета цена. Телефонната линия предлага и безвъзмездна " call back " услуга.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР