Отваряме темата палачинки, за да ви предложим една прекрасна рецепта

...
Отваряме темата палачинки, за да ви предложим една прекрасна рецепта
Коментари Харесай

Бързи палачинки с кисело мляко

Отваряме тематиката " палачинки ", с цел да ви предложим една прелестна рецепта - палачинки с кисело мляко. Самите палачинки са по-еластични и не толкоз нежни, каквито са класическите палачинки при изработката за които е употребявано прясно мляко, само че са не по-малко вкусни и лесни за подготвяне. Те ви дават и свободата, да си извършите палачинки, даже когато в хладилника ви липсва " наложителното " прясно мляко. 
Палачинките с кисело мляко могат да се комбинират чудесно, както със сладка, по този начин и със солена плънка и са една чудесна концепция за утринна закуска за дребни и огромни.
Започваме с нужните артикули за тази рецепта:
- брашно, две чаени чаши
 9 съвета за подготвяне на идеалните палачинки 9 съвета за подготвяне на идеалните палачинки
Доста постоянно палачинките не се получават толкоз вкусни и ефирни, колкото бихме желали. Разбира се, като всяка стопанка, ще сте доста ра...
- кисело мляко, две чаени чаши
- вода, една чаена чаша
- два броя яйца
- една супена лъжица пудра захар
- половин чаена лъжичка сол
 4-те най-чести неточности при приготвянето на палачинки 4-те най-чести неточности при приготвянето на палачинки
Палачинките са едно от обичаните ни изкушения, които не си разрешаваме прекомерно постоянно поради по-голямото количество брашно, което има в тя...
- една чаена лъжичка бакпулвер
- краве масло, една или две супени лъжици
Начин на подготвяне:
Първа стъпка
Първата стъпка е приготвянето на сместа. Разбийте добре яйцата благодарение на тел за разтрошаване или вилица /разбира се, може да употребявате и миксер, в случай че имате/. След това разбъркайте киселото мляко и содата, добавяте и разрушените яйца и водата и още веднъж разбивайте.
 Рецепта за най-вкусните палачинки с чиа Рецепта за най-вкусните палачинки с чиа
Сутрешното похапване е обичано за всеки. Стомахът ни е празен, изпитваме скотски апетит и желаеме да се заситим с нещо вкусно и здравосл...
Втора стъпка
Към получената примес прибавете пресятото брашно, пудрата захар и продължете да разбърквате досега, в който се получи хомогенна примес. По ваше предпочитание може да добавите ванилия или някой различен ваш обичан мирис.
Трета стъпка
Нагорещете тиган и намажете дъното му с малко късче краве масло. Изсипете в тигана единствено една дребна част от сместа, едвам покрие неговото дъно с доста тъничък слой. Когато палачинката се изпече от долната страна, може да я обърнете деликатно, без да се получат разкъсвания. Готовите палачинки може да подреждате в по-голяма паница, като всяка една може да я намазвате в допълнение с късче краве масло. Повтаряйте тази процедура до момента в който сместа се изчерпа.
Рецептата за палачинки с кисело мляко към този момент е изпълнена.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР