Отцепилата се от партия "Възраждане" Елена Гунчева показа на хората

...
Отцепилата се от партия "Възраждане" Елена Гунчева показа на хората
Коментари Харесай

Елена Гунчева показа скандален чат с депутати от Възраждане

Отцепилата се от партия "Възраждане " Елена Гунчева сподели на хората нова доза кавги разкрития за водача на партията Костадин Костадинов

"Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха рейсовете с техни хора да идват на митинг в София, какъв брой доста се възмущавах. Защото това не са спонтанни митинги. Да, доста хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят съвсем 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш най-малко 10 000 души от два милиона да те поддържат, къде си тръгнал? И единствено на своите членове, на които се спуска задача да вземат участие в митинг ли разчиташ да вземеш властта? ", пита тя в собствен пост във "Фейсбук ".

"Никога не съм одобрявала да се заплаща проведено за митинги. Дори за превоза. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го утвърждавам и за досегашната ми партия. И съм го казвала неведнъж. Когато аз съм ходила на митинги, никой не ми е плащал за превоза, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно разбиране, а не по партийна заръка. Толкова за рейсовете.... и отново не се събира голямо количество народ. Защото голямо количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ! ", написа още Елена Гунчева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР