Отстраняват зъби с клещи, отвертки и чукове. Живеейки в агония,

...
Отстраняват зъби с клещи, отвертки и чукове. Живеейки в агония,
Коментари Харесай

Британците изваждат зъби с връв и чукове като петиция за спасяване на зъболекарството събра 200 000 подписа

Отстраняват зъби с клещи, отвертки и чукове. Живеейки в мъка, мъчейки се да хапвам или да се усмихвам. Принудени да пътуват 200 благи, с цел да получат достъп до главно опазване на здравето.

Само някои от аргументите, заради които хиляди хора са споделили „ задоволително е “ и че би трябвало да се направи нещо, с цел да се поправи стоматологията на NHS. Протестиращите ще се качат на следващия ден в постройката на Народното събрание, откакто свиването на финансирането от държавното управление накара множеството зъболекари в Англия да спрат да одобряват нови пациенти от NHS.

А петиция Mirror за преустановяване на тъмната ера на стоматологията доближи 200 000 подписа, с хора от цялата страна споделят своите ужасяващи истории.

Алън Реймънд от Саутпорт, Мърсисайд, сподели: „ Не съумях да намеря ортодонт от NHS две години. Трябваше самичък да си извадя зъба на мъдростта. Алекс Гибсън от Стоук он Трент добави: „ Не съм имал ортодонт повече от пет години. Извадих един зъб с отвертка и различен с клещи. “

Майкъл Ходж от Ливърпул сподели: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР