Отскоро тя се подвизава с ново гадже – Джон Замбети,

...
Отскоро тя се подвизава с ново гадже – Джон Замбети,
Коментари Харесай

На 72 Джейн Сиймур е по-палава отвсякога

Отскоро тя се подвизава с ново гадже – Джон Замбети, който е с година по-голям от нея.

В есе, отдадено на секса над 60 години, Джейн Сиймур споделя, че на инат на общоприетите схващания по тематиката креватните подвизи при по-възрастните са надалеч по-сладки и удовлетворяващи. Макар и в леглото сътрудниците да не се усещат като на млади години, интимността и прочувственото им допълнение са във връхната си точка.

Именно опитът, насъбран до този миг, помагал да актрисата да се отдаде напълно на обичания си и в последна сметка да държи повече на личното си наслаждение, в сравнение с неговите потребности. За доктор Куин сексът в млада възраст е най-много физическо занятие, до момента в който, когато си възрастен, наблягаш повече на страстите. И защото връзките тогава са най-много на прочувствена основа, и половите прекарвания минават на друго равнище. Допълнителен бонус към удоволствието в леглото съгласно нея е и сигурността, че няма по какъв начин да се сдобиеш и с бебе.

Така поради изброените аргументи Джейн Сиймур май е преоткрила топлата вода. Бурният ѝ персонален живот – въпреки всичко се е разписала с четири брака зад тила си – е гаранция, че е натрупала и много опит в половите връзки. На 72 пък очевидно няма никакво желание да се отхвърля от заниманията в леглото.

Автор: lifestyle.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР