Оценката на министър от кабинета на Борисов е за хаос

...
Оценката на министър от кабинета на Борисов е за хаос
Коментари Харесай

От ДПС поискаха оставката на екоминистър Димитров или на цялото правителство

Оценката на министър от кабинета на Борисов е за безпорядък и безхаберие в ръководството, оповестиха от Българска социалистическа партия. Движение за права и свободи изиска министър председателят или да обори Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и и да го в профил от поста, или да подаде оставката на цялото държавно управление.

Оценката на министър от кабинета на Борисов е за безпорядък и безхаберие в ръководството, интерпретира изявлението на министъра на околната среда Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и пред депутатите водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

От трибуната на Народното събрание министърът изложи проблемите във водния бранш, предизвести за допустимо идно безводие в някои градове и в земеделието, разказа политически напън и предизвести за възможни водни протести следващата година, посочи тя.

Имаме опция през днешния ден да защитим публичния интерес, пристигнал съм да ви помоля - излъчете по двама души, елате, ще ви покажа черните карти, да обмислим дали си заслужава земеделците идната година да оцелеят, обърна се с зов към всички политически сили Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

След изявлението му Нинова заключи, че това е била най-вярната, безкомпромисна оценка на ръководството на Бойко Борисов, само че този път не от опозицията, а от негов министър, от вътрешната страна от кабинета. И чухте ли основните думи - безпорядък, безхаберие, частни ползи, обири от сегашното и от бъдещето на децата ни във ВиК-сектора, разяснява тя.

По думите й, през годините на проблемите в бранша ръководещите са давали един и същи отговор - "свиквайте, по този начин ще бъде, има климатични промени в света ". Управлението на Борисов е безхаберно, в някои елементи с незаконни и безнаказани действие, уточни водачът на социалистите.



Корнелия Нинова добави обаче, че министърът е пропуснал да уточни кой е нарязал напоителни системи на скрап и ги е продал и кой е основал ВиК холдинг неотдавна с един милиард лв. капитал. Правителството на Борисов, отговори си сама Нинова.

Тя добави, че Димитров не е споделил за тези 10-11 години ръководство какъв брой пъти се е вдигнала цената на водата с заричане за вложения в инфраструктура, от която няма и километър построен.

Кой измисли новия закон предходната седмица - всеки без позволение да боде в земята и да източва подземните води, продължи още тя. Стои големият въпрос за заканите, които министърът очерта - от суша, наводнения, водна рецесия в земеделието, водни протести, заключи Корнелия Нинова.

Очаквах след тази убийствена картина на ръководството да подадете оставка, считаме, че изходът е оставка на цялото държавно управление, приключи Нинова.

И Движение за права и свободи изиска оставката на държавното управление. Движение за права и свободи смята, че следва да поканите премиера и той, от своя страна, или да опровергае казаното от министъра и да предложи освобождението му, или да удостовери казаното и да подаде оставка на целия Министерски съвет, с цел да се постави завършек на десетгодишното политическо безвремие, съобщи ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село.

От министър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и разбрахме, че няма кой да провежда работата на Министерски съвет, министерствата не координират работата между тях, разяснява още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР