Оцелелият едва-едва в края на миналия сезон тим на Салернитана

...
Оцелелият едва-едва в края на миналия сезон тим на Салернитана
Коментари Харесай

Оцелелият на магия Салернитана разкости Сампдория

Оцелелият едва-едва в края на предишния сезон отбор на Салернитана разгроми като хазаин Сампдория с 4:0 в мач от третия кръг на Серия А. Отборът от Салерно изцяло надигра своя противник, а четирите попадения на тяхната сметка бяха дело на четирима разнообразни голмайстори.

„ Гранатите “ започнаха доста по-добре срещата от своя съперник от Генуа. Те имаха добра обстановка още в третата минута, когато претендираха за дузпа, само че такава не бе отсъдена в последна сметка.

В осмата минута се стигна до разкриване на резултата в тяхна изгода, когато юношата на Интер Федерико Бонацоли напредна чудесно и пусна към своя сътрудник в офанзива Булае Диа, а той откри резултата с първия си гол за отбора. Попадението провокира съществени подозрения за засада, само че след дълга консултация с ВАР бе зачетен.

Играчите на Давиде Никола продължиха да са по-активния отбор на терена и още в 16-ата минута доближиха до второ попадение посредством Федерико Бонацоли.

„ Виненочервените “ започнаха вихрено и втората част, като означиха ново попадение на своята сметка преди да са минали и 5 минути, само че то бе анулирано поради засада. Играчите на Давиде Никола въпреки всичко стигнаха до трето попадение120 секунди по-късно, когато чудесно двойно подаване сред Джулио Маджоре и Тони Вилена остави нидерландеца в прелестна позиция и той означи.

Играчите на Салернитана направиха нещата още по-кошмарни за Марко Джампаоло и неговите ученици четвърт час преди края, когато появилият се малко по-рано от аварийна пейка Ерик Ботхайм повиши на 4:0.

+3 a Verona!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР