Отсега започваме подготовка за местни избори 2019г. Няма да чакаме

...
Отсега започваме подготовка за местни избори 2019г. Няма да чакаме
Коментари Харесай

Нинова надъхва социалисти да се готвят за местните избори

" Отсега започваме подготовка за локални избори 2019г. Няма да чакаме последния миг ", съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова по време на среща на управлението на столичните социалисти, състояла се през вчерашния ден .

Нинова добави още, че чака от градската организация да изготви мощна стратегия за София с оферти за решения на наболелите за столичани въпроси с превоза, Топлофикация, концесията на водата, презастрояването и зелена София.

 Нинова се закани да извади
Нинова се закани да извади " суджука " от всяка община

Александър Ненков е идващият Добрев, безапелационна е Нинова

" Нека тази стратегия да бъде съответна и ясна. Направихме две национални срещи с нашите кметове и общински ръководители . До локалните избори би трябвало с тяхна помощ да изготвим напълно нов закон за локалното самоуправление и локалната администрация ", безапелационен е водачът на Българска социалистическа партия.

" Отсега мислете за претендент за кмет на София . Моделът кум гейт в общините би трябвало да бъде разрушен. Това не е битов въпрос, а проблем на държавността ", отсече Нинова.

 ГЕРБ печели 5 кметски мандата, Движение за права и свободи - 2, балотажи в 3 села
ГЕРБ печели 5 кметски мандата, Движение за права и свободи - 2, балотажи в 3 села

Балотажи в Попович, Чукарка, Сухаче...

По думите на водача на алените резултатът от изборите във Вълчи дол и Трън е разследване и от този модел. Според нея изборът не е в резултат свободния глас на хората. Младите хора във Вълчи дол споделили на Нинова , че аплайват за работа в локалните администрации дружно с молбите си им давали заявления, че стават членове на ГЕРБ , другояче няма да ги позволен.

" Възрастни ми се оплакаха, че щом гласоподават за нас, ще им спрат топлия обяд от обществената кухня. Победите, с които се кичат, са резултат от напън, боязън и платен избор. Имаме огромна задача-да освободим народа си от това задължение и да му осигурим спокоен и свободен избор и да избират по вътрешно разбиране, а не под опасност ", безапелационна е социалистката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР