Отсъствието на Пол Погба от първите тренировки на Манчестър Юнайтед

...
Отсъствието на Пол Погба от първите тренировки на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Няма драма зад тренировъчните отсъствия на Погба

Отсъствието на Пол Погба от първите тренировки на Манчестър Юнайтед през лятото породиха някои терзания измежду почитателите, само че съгласно Би Би Си всичко е в съгласие с мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер.

Около рекордната покупка на „ алените дяволи” в никакъв случай не е било скучно, само че обстановката ескалира през юни, когато футболистът употребява свое промоционално пътешестване до Япония, с цел да разгласи, че „ в този момент би бил добър миг да откри ново предизвикателство на някое друго място”.

В понеделник всички негови съотборници се събраха за първи път и стартираха тренировки на клубната база в Карингтън. Погба не беше измежду тях, а повода не е възможен протест за форсиране на продажба. 26-годишният международен първенец е получил позволение от Солскяер да се причисли по-късно към тима.

Със сигурност Погба ще лети за Австралия дружно с останалите играчи в неделя, когато започва предсезонното турне на тима

Юнайтед има контракт с полузащитника до юни 2021 година. До този миг Реал Мадрид наподобява като най-сериозният претендент, само че към този момент няма информации за по-конкретни дейности.

През 2016 година „ алените дяволи” си върнаха от Ювентус своя някогашен кадър против рекордните тогава 89 милиона паунда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР