Отряд от „ловци“ на чеченските специални части са закарани в

...
Отряд от „ловци“ на чеченските специални части са закарани в
Коментари Харесай

Кадиров изпрати „ловци на глави“ в Украйна с много специална задача ВИДЕО


Отряд от „ловци“ на чеченските специфични елементи са закарани в Украйна със заповед да задържат или убиват съответни украински представителни лица. 

Всеки от по този начин наречените ловци е получил тесте с карти с имената и фотосите на политиците и малко информация за тях. Това оповестява телеграм канала Москва, за който се допуска, че има връзки със силите за сигурност.



Списъкът с политиците и военните от украинските сили за сигурност е направен от Следствения комитет на Русия, който упреква въпросните лица в „престъпления“.

Това стана известно на фона на изказванията на украинския президент Володимир Зеленски, че той „е цел номер за съветските убийци в столицата му, до момента в който фамилията му е номер две“.

Предполага се, че чеченският отряд се е разгърнал в гора в Украйна, като е получена заповед „да се убие всеки от листата, който не може да бъде арестуван жив“.

Твърди се, че в листата са включени украинските лица, които Москва дефинира като „нацисти“.

Държавната телевизия в Чечня заяви, че чеченският водач Рамзан Кадиров, непосредствен съдружник на Путин, е посетил отряда в Украйна.

Смята се, че чеченците в отряда са от Южния батальон на федералните сили за защита, основан в Чечня.

По-рано през днешния ден водачът на Чечня Кадиров събра на площада в Грозни над 10 000 бойци от силовите структури на републиката.

„Заявявам публично, че най-горещите точки в Украйна ще са заети точно от чеченските бойци, бойците които служат на Ахмат-Хаджи Кадиров“, съобщи той.

Кадиров акцентира, че силоваците на републиката към този момент са там, където би трябвало да извършват поставените от съветския президент Владимир Путин задания.

Доброволците към този момент са подготвени да вземат участие във всевъзможни спецоперации на всякаква територия.

„По лист ние имаме над 70 000 души подготвени непринудено да се борят за нашата страна – Русия“, сподели той.

В отговор на въпроса, дали днешната колекция е проява на мощ, Кадиров е дал отговор, че не си коства да се занимаваме с „бандеровци“. По думите му, те не са войни.

Преди това Кадиров прикани украинския президент Владимир Зеленски да позвъни на Путин и да му се извини, до момента в който не е станал някогашен държавен глава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР