Отровното трио изпрати до Брюксел видеа, в които двама действащи

...
Отровното трио изпрати до Брюксел видеа, в които двама действащи
Коментари Харесай

”Отровното трио” показа на ЕС как министри зоват да се прикриват злоупотреби с еврофондове

Отровното трио изпрати до Брюксел видеа, в които двама настоящи министри от кабинета ”Борисов 3 ” приказват за корупционните практики у нас, свързани със злоупотреби с европейски средства. Всичко това идва на прага на дебата в Европейски Съюз по отношение на върховенството на закона и политическата рецесия в България, който би трябвало да се организира на 5 октомври.
" Сметнахме за честно да дадем опция на депутатите в Европейския парламент да се срещнат с корупционните практики в държавното управление на Борисов задоволително време преди дебата, без да считаме посочените образци за изчерпателни в мафиотизираната реалност на страната ", показват от " Отровното трио ".

Първото изпратено до Брюксел обществено изказване е на министъра на стопанската система Лъчезар Борисов. В него ясно се установяват корупционни практики в размер сред 40 и 60% от цената на плановете, финансирани с европейски средства за справяне с рецесията поради COVID-19.



Второто изказване е на земеделския министър Десислава Танева, която инструктира производители да прикриват злоупотреби с фондове, с цел да продължи финансирането. ФрогНюз напомня, че тогава избухна голям скандал, а Танева дефинира публикуваното изказване като извадено от подтекста.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР