Отровният въздух в Русе, който праща в гроба хиляди невинни

...
Отровният въздух в Русе, който праща в гроба хиляди невинни
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата на ПП за Русе, която блъсна пенсионерка, щяла да чисти отровния въздух с… приказки

Отровният въздух в Русе, който праща в гроба хиляди почтени жители всяка година, е сакралната тематика в града.
Смрадта, която дишат жителите на крайдунавския град, продължава да разяжда белите дробове на децата, само че в това време е обичана популистка тематика за генерации претенденти за депутати, министри и кметове.
Горещата тематика е залегнала в предизборната стратегия и на представителката на „ Продължаваме промяната “ Рена Стефанова, определяна в голям брой медийни изявления като доближена до ексцентричния някогашен транспортен министър Ник Събев, прочул се като Дедо Еконтий, написа Блиц.
„ Решаването на един от най-сериозните проблеми – замърсяването на въздуха и водите, има потребност от систематични и непрекъснати дейности като непоколебим мониторинг, както и инспекция на всички сложни разрешителни на индустриалните предприятия, и ние вървим в тази посока “, напевно обещана Стефанова пред общителните микрофони на придворните публицисти от „ Промяната “.
Обещава, дава обещание, дава обещание, само че от дейности няма и помен.
До момента няма каквито и да било данни, че освен Рена, само че и нейните политически босове от „ Промяната “ Асен Василев и Кирил Петков не са си мръднали пръста да прочистят Русе от обгазяването, което провокира детонация от респираторни болести.
Да се заиграеш предизборно с значим проблем като замърсяването на въздуха без да си мръднеш пръста да го решиш е освен грозно, само че наподобява и като насмешка към така и така топящото се население на Русе.
Затова от „ Промяната “ би трябвало доста да се замислят преди да стартират да бръщолевят пред камерите.
Това не е първата изцепка на Стефанова. Неотдавна тя взриви обществеността в Русе с признанието, че защото сега няма работа и надлежно разполага с доста свободно време, може да стане апропо и кмет на един от най-красивите български градове.
Втората отвратителна издънка стана през декември 2021-а, когато Стефанова, тогава настоящ народен представител, блъсна с автомобила си стара жена на пешеходна пътека в София. След ПТП-то пенсионерката Димка Димитрова, която беше закарана по неотложност в „ Пирогов ” с заплаха за живота.
Възрастната жена тръгнала на пазар, когато депутатката връхлетяла върху нея без съвсем никакъв спирачен път. След приема в „ Пирогов “ незабавните медици открили счупени гръбначни прешлени, което й нанася трайни увреждания.
В следствие прокуратурата изиска и получи депутатския й имунитет и казусът приключи с признание на виновност от обвинената и присъда от 3 месеца условно с 3 години изпитателен период след подписване на правосъдно съглашение.
Въпреки че към момента е в изпитателен период, това не пречи на Политическа партия да я издигне за градоначалник.
„ Русе заслужава повече “, обича да споделя Рена Стефанова.
А, мнозина биха допълнили: „ Да, Рена, Русе в действителност заслужава повече от хора като теб! В града има задоволително млади, образовани и готови хора, които сигурно ще бъдат доста по-полезни с визията и дейностите си за развиването на Русе “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР