Отпразнувайте най-женския месец, като си подарите повече време за себе

...
Отпразнувайте най-женския месец, като си подарите повече време за себе
Коментари Харесай

8 начина да се почувстваме женствени

Отпразнувайте най-женския месец, като си подарите повече време за себе си, повече грижа за външния си тип, повече внимание към духовния си свят.

Днес ще ви разкрием няколко лесни трика, които да поканите в всекидневието си, с цел да се чувствате ужасно в тялото си и да преоткриете своята женственост.

Подчертайте фигурата си

Анализирайте тялото си, само че не с настройката да търсите проблематичните зони, с цел да ги прикриете. Вместо това открийте кои елементи от себе си харесвате и акцентирайте самоуверено върху тях. Играйте си с принтове и модели, с цел да се почувствате в действителност женствена.

 ж Thinkstock

Носете алено

Ако женствеността имаше цвят, то той сигурно щеше да е червен. Достатъчно е да добавите дребен акцент в огнената гама към тоалета си, с цел да привлечете одобрителните погледи. Не забравяйте и за безспорната класика - алено червило!

Бъдете запаметяваща се

Изберете своя мирис и го превърнете в непокътнатата си марка. Добрият парфюм може осезаемо да повдигне чувството за женственост и да ви подари с ударна доза самочувствие. Подберете го, без да следвате трендовете - търсете ароматнатата комбинация, която най-добре импонира на душевното ви положение.

 ж Thinkstock

Спортувайте

Не подценявайте визитите на залата. Освен че ще се отразят добре на фигурата ви, постоянните тренировки основават чувство за задоволеност от обстоятелството, че сте създали нещо умишлено и отговорно, с цел да се погрижите за тялото и за здравето си. А това неизбежно води със себе си по-добро самочувствие.

Изправете се

Не подценявайте стойката си и тренирайте всекидневно за нея. Колкото по-изправен върви човек, толкоз повече се ускорява у него чувството за сигурност. Ще се изненадате какъв брой по-уверено и женствено ще се почувствате след единствено една разходка, по време на която се стараете да бъдете с оптимално изправена стойка.

 ж Thinkstock

Предизвикайте се

Чудесен метод да повишите самоувереността си, е да се захванете с ново начинание, което до момента ви се е коствало мъчно и даже невероятно. Запишете се на танго, започнете да учите нов език, посетете курс по рисуване… Направете нещо, което постоянно сте желали, без боязън от неуспех!

Поглезете се

Отделете си ден единствено за себе си. Отидете на SPA център, подарете си релаксиращ масаж, а вечерта излезте с приятелки или заведете обичания човек на сантиментална вечеря. Допълнете хубостта си с дребна черна рокля и грациозен комплект бижута Ivanna Collection за още по-изискана визия.

 ж Thinkstock

Бъдете себе си

Поддържайте своя неповторим жанр - той е вашият основен асистент по пътя към положителното самочувствие и чувството за женственост!

Няма нищо по-привлекателно от уверена жена, която реализира задачите си, до момента в който в това време е крепко стъпила на земята и приема компликациите с възприятие за комизъм. Защото в последна сметка това е смисълът на живота - да бъдем щастливи и да се забавляваме!

 ж Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР