Отправянето на закуска или брънч винаги е приятно удоволствие, но

...
Отправянето на закуска или брънч винаги е приятно удоволствие, но
Коментари Харесай

Посетителите са възмутени, тъй като ресторантът в Лондон продава бъркани яйца върху препечени филийки за £58

Отправянето на закуска или брънч постоянно е прелестно наслаждение, само че може да помислите два пъти дали да се пъхнете, когато чинията с бъркани яйца и изгорял самун ще ви сервира върнете колосалните £58 на порция.

Нещо повече, в случай че желаете да поръчате напитка, която да съпровожда вашата храна, чаша портокалов сок ще коства в допълнение £9.

Това е обстановката в ресторант Hide в Mayfair. Въпреки че безспорно е заведение със звезда Мишлен, посетителите реагират смесено на цената.

Hide провокира неспокойствие, когато стана ясно, че ястието им за закуска е коствало £32 през 2023 година Но посетителите в този момент би трябвало да отделете още повече за бърканите яйца с трюфели и изгорял самун, които в този момент костват най-малко £36 на порция. И тази цена се покачва още повече, до £58, в случай че изберат бял трюфел.

Един клиент разказа ястието като „ главно “, до момента в който различен написа: „ Простото прибавяне на трюфел към хляба не го издига автоматизирано до статут на готвач. Цената беше извънредно висока без забележима об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР