Отправя препоръка към американските граждани да са бдителни на места,

...
Отправя препоръка към американските граждани да са бдителни на места,
Коментари Харесай

САЩ предупредиха за опасност от атентати в Турция frognews.bg

Отправя рекомендация към американските жители да са бдителни тук-там, посещавани от западни туристи, да заобикалят скупчване на хора, да не се набиват на очи, да познават заобикалящата ги среда, да наблюдават локалните медии и уеб страницата на посолството за сигнали и известия за жители на Съединени американски щати.

 

„ Както припомня сигналът за сигурност, публикуван от посолството на Съединени американски щати в Анкара на 27 януари 2023 година, рискът от терористични офанзиви в Турция към този момент е висок. Французите,
пребиваващи в Турция или тези, които ще пътуват до Турция, се умоляват да извърнат оптимално внимание на сигурността си, като стоят надалеч от претъпканите места, посещавани от чужденци, в това число религиозни места “, предизвестиха от посолството на Франция.

„ След изгарянето на Корана рискът от терористични офанзиви в Турция нараства съгласно оценката на чиновниците по сигурността. Затова бъдете изключително бдителни и деликатни и избягвайте публични места и изключително места за поклонение, в случай че е допустимо “, означават от немското посолство.

Според вътрешния министър Сюлейман Сойлу за нападението е виновна групировката Кюрдска работническа партия (ПКК), която води въоръжена битка против турската страна от 1984 година Тя се преглежда като терористична организация от Анкара и западните ѝ съдружници, в това число Европейски Съюз и Съединени американски щати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР