Отписан от мнозина заради тежката си контузия през април, Златан

...
Отписан от мнозина заради тежката си контузия през април, Златан
Коментари Харесай

Златан се закани: Ако трябва и по вода ще тръгна

Отписан от мнозина поради тежката си травма през април, Златан Ибрахимович е все по-близо до завръщането си на терена. Нападателят на Манчестър Юнайтед скъса коленни връзки през предишния сезон и в началото клубът се отхвърли от него. Играчът обаче сподели типичната за себе си воля и малко по-късно Жозе Моуриньо реши, че би трябвало да подпише отначало с него. Пред Sky Sports Ибра разкрива какво го е стимулирало да не се откаже, както мнозина други 36-годишни биха сторили.

“Досега в кариерата си в никакъв случай не бях получавал тежка контузия - разяснява той. - Това се оказа предизвикателство за мен. Нещата даже станаха по-лесни, тъй като към този момент желаех да опровергая всички тези, които споделяха “Всичко свърши”, “Той към този момент е прекомерно стар” и такива сходни. Случилото се единствено ми вдъхна спомагателна сила и цел, която да преследвам. Приех предизвикването да видя какъв брой може да издържи тялото ми. Съмненията са през последните години, когато се замисляш какъв брой още ще можеш да играеш. Травмата обаче ме улесни: имам една цел и тя е да се завърна и да продължа да съм част от играта. Ще сляза от огромната сцена по метода, по който се качих на нея. Няма да сляза, накуцвайки. Ще сляза от сцената по метода, по който аз желая да го сторя. И ще го направя даже да се наложи да вървя по вода.”

“I have come back to finish what I started.” Zlatan Ibrahimovic targets Premier League success at Manchester United: https://t.co/8XuTmR3mvW pic.twitter.com/pr10NuO1gK
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) October 27, 2017 Златан повтори и за упоритостта си да завоюва купата от Премиършип, която Манчестър Юнайтед не съумя да завоюва в предходната акция. “Вече бях споделил, че се завръщам, с цел да довърша започнатото. Краят на предишния сезон не беше този, който аз исках”, добави Ибрахимович.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР