Отново Центърът за подкрепа на личностното развитие – Бургас предлага

...
Отново Центърът за подкрепа на личностното развитие – Бургас предлага
Коментари Харесай

ЦПЛР спечели проект за децата

Отново Центърът за поддръжка на личностното развиване – Бургас предлага за учениците забавни безвъзмездни занимания през новата образователна година. По Национална стратегия " Подкрепа за личностното развиване на децата и учениците “ ЦПЛР- Бургас завоюва план " Обзавеждане и съоръжение на актуален интегриран кабинет " ART ENGLISH ROOM ".Той е ориентиран към обезпечаване на подобаваща среда за осъществяване на занимания по британски език, детска анимация и шоу стратегии. Те ще се организират в оборудван актуален кабинет в постройката на ЦПЛР на улица " Райна княгиня “ 11. Групите по британски език са три:

1 група: 2 клас, понеделник- от 17.00- 18.10ч.- началник Жени Александрова

2 група- 3 клас, петък- от 16.00ч.-17.10ч. началник Жени Александрова

3 група- 5 клас, четвъртък- от 16.00- 17.30ч.- началник Виолета Богданова

Детска анимация и шоу стратегии - всяка събота от 12-13.30 ч. за възпитаници от 4. - 9. клас.- началник Атанасия Петрова.

Родителите могат да запишат децата си на адреса на ЦПЛР или по електронен път на имейл [email protected]. За спомагателна информация: 056/844549 - уредници.

Чуждоезиковото образование, детската анимация и шоупрограмите са атрактивни предмети и дават отговор на опциите за реализацията на пазара на труда, имайки поради района, в който сме локализирани и наличните туристически услуги и запаси.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР