Отново след Втората световна война имаме тройна ос. Сега държавите

...
Отново след Втората световна война имаме тройна ос. Сега държавите
Коментари Харесай

Има ли връзка Москва при атаката „Хамас“? frognews.bg

„ Отново след Втората международна война имаме тройна ос. Сега страните са по-различни. Връзката им е толкоз явна сред Иран, Русия и „ Хамас “, че човек не може да сбърка. Съгласен съм, че има цялостен декор. Ние във всички случаи имаме интерес Израел да се укрепи и да не разреши повече офанзиви, макар че имат толкоз положителни служби. Израел, обхванат от вътрешните си проблеми, се е отнесъл безгрижно към подготовката на „ Хамас “, уточни той.

 

" Връзката е явна и по някакъв метод тя съществува. Дали е квалифицирано взаимно с Москва, или не резултатът е в интерес на Русия. От това вършим изводите, че е доста евентуално да има интервенция в подготовката и реализацията “, уточни Николай Свинаров, някогашен министър на защитата.

 

„ Трябва да признаем очевидната беззащитност на интернационалните организации. В Организация на обединените нации като конструкция продължава да работи правото на силата, до момента в който силата на правото остава на втори ред. Очевидно светът има потребност от друга преориентация. Петте страни, непрекъснати членки на Съвета за сигурност, са петте нуклеарни страни. Оттук нататък си вършим извода кой в най-голяма степен може да командва. Виждаме, когато там са Китай и Русия, по какъв начин не може да има единогласие по нито един въпрос, тъй като останалите три страни са на друго мнение “, акцентира той.

 

„ Има една значима причина за терористичната война – договарянията сред Израел и Саудитска Арабия, както и самодейността за транспортен кулоар от Индия към Европа. Той се явява икономическа и геополитическа конкуренция и опция по отношение на връзката и кулоар на Иран и Русия за експорт на индийски артикули “, сподели доцент Борислав Цеков, учител по Конституционно право.

 

„ Трябва да поздравим държавното управление за бързината и адекватността, с която съумя да изтегли нашите сънародници от Израел. На равнище държавно управление, те са създали нужното. Аз съм сюрпризиран от мълчанието на президента. Той обичайно не свиква Консултативен съвет за национална сигурност. Знаем както повелява закона и то на едно политическо съображение, което е надалеч от конституционния статус на президента. По неговите изказване той нямал доверие в партиите – това не е съображение. Надявам се президентът да прояви съответна позиция, тъй като този орган е конституиран, с цел да съгласува най-широк формат политическите сили и институционалните старания и дава степен на спомагателна сигурност, е страната ни действа съответно в един подобен миг “, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР