Отново ще бъда кандидатурата на ИТН за председател на Столичния

...
Отново ще бъда кандидатурата на ИТН за председател на Столичния
Коментари Харесай

Пламен Данаилов, ИТН отново ще бъде кандидат за председател на СОС

" Отново ще бъда кандидатурата на Има Такъв Народ за ръководител на Столичния общински съвет ", удостовери пред Пламен Данаилов, общински консултант от Има Такъв Народ в СОС.

По думите му, в случай че останалите политически обединения желаят да има определен ръководител и СОС да стартира работа, той може да бъде индивидът, който би задействал СОС и по този начин би разрешил рецесията в София.

" Кметът Васил Терзиев е този, който би трябвало да търси обединяване и да желае да има работещ Общински съвет, с цел да извърши поетите задължения пред жителите на София, тъй като без работещ СОС той ще се провали. Той не прави това и в това е неговата виновност ", разяснява Данаилов и акцентира, че с водача на Има Такъв Народ не са водени срещи и диалози за обединяване, с цел да може да работи СОС.

" Позицията на Има Такъв Народ е, че всичко би трябвало да е по закона и по разпоредбите ", съобщи Пламен Данаилов и посочи:

" Ако съдът отсъди, че има нарушавания, може би ще отидем на нови избори. Ако Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ имат предпочитание, постоянно могат да се причислят като трето заинтригувано лице към желае на Ваня Григорова за анулиране на изборите ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР