Отново отварят ваксинационния център за имунизация срещу COVID в УМБАЛСМ

...
Отново отварят ваксинационния център за имунизация срещу COVID в УМБАЛСМ
Коментари Харесай

Ваксинационният център на Пирогов ще работи отново

Отново отварят имунизационния център за имунизация против Коронавирус в УМБАЛСМ „ Пирогов “, оповестиха от лечебното заведение.

Всеки искащ може да се обади на телефон 02/9154574, всеки работен ден от 8.30 до 17 ч. Ще бъдат имунизирани както възрастни, по този начин и деца.

Припомняме, че през вчерашния ден здравният министър Асен Меджидиев съобщи, че от през днешния ден се дава опция на опция на хората да се имунизират, където пожелаят.

„ От понеделник се пуска електронно направление на общопрактикуващите лекари за безвъзмездни проби – те ще могат умерено да насочват, РЗИ-тата – във всички РЗИ-тата ще се разполага с такива безвъзмездни проби без посоки. Хората ще могат да вървят да си ги вършат.

Отделно пускаме мобилни групи от регионалните и общинските лечебни заведения, които от на следващия ден започват в 7 области на страната, в които екипи от доктор и лаборант или лекари и здравна сестра ще посещават труднодостъпните и отдалечените райони да тестват искащите и да имунизират всеки, който желае да бъде имунизиран “, сподели доктор Меджидиев и добави, че се възвръщат парите, които се изплащаха на лекарите за имунизации.
ТЕМА преди 23 часа 1241 преди 1 ден 4029 преди 1 ден 4246
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР