Отново опасност на тротоара и отново в район “Централен, видя

...
Отново опасност на тротоара и отново в район “Централен, видя
Коментари Харесай

Шахта без капак поглъща велосипедисти

Отново заплаха на тротоара и още веднъж в регион “Централен ", видя Plovdiv24.bg . Мястото е на бул. “Цар Борис III Обединител " покрай спирката на подлеза на Водната палата от западната страна. Тротоарите в града би трябвало да са безвредно място за пешеходците. В Пловдив обаче не е тъкмо по този начин, тъй като хората би трябвало да се оглеждат, с цел да избегнат съществени контузии, изключително в случай че минават през въпросното място. 

, само че за разлика от настоящия проблем, при предходния живеещите наоколо бяха обезопасили изчезналия похлупак на шахта с ленти. 

Дупката, за която пишем понастоящем, обаче е още по-опасна - от горната страна на всичко ясно проличава, че е от дълго време, тъй като е цялостна със остарели и разлагащи се отпадъци и … един стърчащ прът.

Още по-шокиращото е, че се намира на велосипедната алея и изчезналият похлупак на шахта може да нарани съществено някой велосипедист, изключително при скоростите, които развиват. 

Нека да обобщим за въпросната огромна, повтаряме огромна дупка  - среща се на тротоар, на метри от спирка, покрай подлез, върху велоалея, а вечер надали светят коледни лампички, с цел да заострят вниманието на преминаващите. Така, когато вървите около въпросното място, не гледайте в телефона си и бъдете бдителни!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР