Сър Кийр Стармър излага планове за набиране на 8,6 милиарда

...
Сър Кийр Стармър излага планове за набиране на 8,6 милиарда
Коментари Харесай

Кийр Стармър излага планове за набиране на 8,6 милиарда британски лири данъци при представянето на манифеста на лейбъристите

Сър Кийр Стармър излага проекти за набиране на 8,6 милиарда английски лири налози в манифеста на лейбъристите в четвъртък, като даде обещание да „ разпали още веднъж огъня “ на икономическия напредък и да постави завършек на „ консервативния безпорядък “.

Цифрата, която включва ограничение на избягването на налози и укриването на налози, пристигна, когато водачът на Лейбъристката партия изложи предложение пред гласоподавателите преди изборите в Обединеното кралство на 4 юли общи избори, които контрастираха с повече от 17 милиарда английски лири данъчни облекчения, обещани от министър-председателя Риши Сунак.

Манифестът на лейбъристите, който беше нападнат от консерваторите като „ данъчен капан “ и отляво, че е прекомерно внимателен, е в основата на опита му да си върне властта след 14 години ръководство на торите.

При представянето на манифеста в Манчестър Стармър даде обещание да „ разпали още веднъж огъня на обновлението “ в Обединеното кралство с „ проект за напредък “ и метод, който е по едно и също време „ в интерес на работницит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР