Отново недоволство сред жителите на курортния комплекс Чайка във Варна.

...
Отново недоволство сред жителите на курортния комплекс Чайка във Варна.
Коментари Харесай

Жители на комплекс "Чайка" във Варна са недоволни от разбитите улици

Отново неодобрение измежду жителите на курортния комплекс " Чайка " във Варна. Причината - бавния ремонт, обвързван с полагането на битова канализация, както и разрушените улици в региона. Хората се оплакват, че дейностите не престават към този момент година и половина, а част от новоасфалтираните улици са даже в по-лошо положение, в сравнение с преди ремонта.

В края на предходната година хората недоволстваха, че поради ремонта, обвързван с полагането на канализация по европейски план в региона, който е траял повече от година, положението на улиците е било толкоз неприятно, че хората мъчно тогава стигаха до домовете си даже пешком, постоянно нямаха ток и вода, усложнен беше и достъпът им до градския превоз.

Сега, няколко месеца по-късно, част от улиците към този момент са асфалтирани, само че новоположената настилка е в по-лошо положение, в сравнение с преди ремонта.

Христиан Манов изясни в " Денят стартира ", че крайните периоди за ремонта се удължават непрекъснато и към този миг пътят към момента не е приключен. Ремонтът е почнал през октомври 2019 година, а първичният период за довеждане докрай е бил април 2020 година Според него, казусът обаче не е единствено в периода, а и в качеството на самия ремонт. По думите му, сходно е положението и на ул. " Янко Славчев " и на ул. " Петър Попов ", където пътят към този момент е почнал да пропада.

" Към този миг градски превоз не обслужва спирките в региона, а за хиляди хора това е единственият метод за напредване ", съобщи Христиан.

Според общината на една от новоремонтираните улици към този момент е осъществен гаранционен ремонт, а останалите още не са въведени в употреба. Кога ще завърши цялостният ремонт по полагането на канализацията, това съгласно община Варна би трябвало да стане, когато времето бъде уместно.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР