Отново и отново ни казват, че закуската е най-важното хранене

...
Отново и отново ни казват, че закуската е най-важното хранене
Коментари Харесай

Яденето на закуска 9p може да предотврати сънливост, диабет и 12 вида рак, казва експерт

Отново и още веднъж ни споделят, че закуската е най-важното хранене за деня, само че един избран тип храна може да помогне за попречване редица типове рак.

Изследванията демонстрират, че яденето на овесена каша заран може да помогне за увеличение на силата ви, да спре сънливостта денем и евентуално да понижи риска от рак на червата и диабет. Това е по този начин, тъй като овесените ядки са комплицирани въглехидрати, тъй че тялото ви усвоява храната постепенно през целия ден – което значи, че сте длъжни да се чувствате сити за по-дълго време.

Уелнес специалистите от Simply Supplements споделят, че овесените ядки са цялостни с фибри и хранителни субстанции и ще освобождава сила постепенно през целия ден. Купа каша е очевидният избор, само че ще намерите и овесени ядки в мюсли, мюсли и някои типове самун. „ Тази уравновесена закуска има страхотни равнища на въглехидрати, протеини и мазнини и може да се направи в допълнение питателна, като добавите обичаните си плодове от горната страна “, споделиха специалистите.

Извън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР