Отново е това време от годината, когато всеки иска да

...
Отново е това време от годината, когато всеки иска да
Коментари Харесай

Подаръци, с които да изразим любовта си от Tommy Hilfiger

Отново е това време от годината, когато всеки желае да изрази възприятията си пред обичания човек, само че верния подарък е толкоз сложен за намиране. Tommy Hilfiger идва на помощ със специфична селекция от дарове, с които да покажете угриженост и обич през всеки от дните до идващия Свети Валентин. От практични до сантиментални, в магазините на марката ще намерите всичко за съвършения подарък.



Практични

Последните две години минаха под знака на практичното и комфортно облекло. Много хора не престават да работят от у дома, а всички знаят че това значи – комфортни и практични облекла, които наподобяват добре на камера. Нищо не споделя по-ясно жанр и комфорт в едно от плетен суитчър. Топъл и комфортен, той е съвършеният подарък, когато желаете да подарите на обичания човек топлината на своята прегръдка.





Аксесоарите

Никоя жена няма задоволително чанти и никой мъж няма задоволително челси боти! Въпреки че с времето на открито през последните седмици всеки си мечтае за едно – прекрасен сет шал, шапка и ръкавици. Каквото и да е в листа с желанията на обичания човек, ще го намерите в магазините на Tommy Hilfiger. Материите и кожите употребявани за производството на аксесоарите Tommy Hilfiger също по този начин са с проследим произходи и основани съгласно високите стандарти на марката за грижа към природата. Така не просто подарявате хубост на обичания човек, само че и бъдеще на планетата.





Self -love
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР