отново е депутат с помощта на преференции, въпреки че се

...
отново е депутат с помощта на преференции, въпреки че се
Коментари Харесай

Татко стана депутат с дъщеря от Апартаментгейт незаконно в избирателна комисия, Велизар от БСП мълчи - slava.bg

още веднъж е народен представител благодарение на преференции, макар че се прочу като „ народния представител от ГЕРБ с банкнотите по 500 евро” – хубав фотографски спомен от негов рожден ден в жанр фолк. Все отново идва от Хасковска област, а тя е люлката на фолка – припомняме, че съоснователят на ГЕРБ Митко Димитров – Пайнера беше гауллайтер на партията в окръга, в който е неговият Димитровград. Червеният фаворит от същата област Велизар Енчев, за какво ли, мълчи за нещо, което в медиите се трансформира в скандал – таткото обира съвсем всички преференции в секцията, където началник на изборната комисия е неговата Нейното наличие в изборната администрация е нелегално съгласно член 96 по отношение на член 66, алинея 2 на трудове и признат от ГЕРБ, а значи и от самия този татко и народен представител Изборен кодекс.
Самата се прочу с Апартаментгейт, когато Биволъ разкри хасковските блокчета в София, в които комшийстват семейството Станкови и депутата в предишния мандат, изпъден поради този скандал от Народното събрание Делян Добрев. Той твърдеше, че заплаща наем 1200 лева на майка си за апартамент 200 кв.м и гараж там, когато избухна абсурдът. В декларацията на Добрев пред КПКОНПИ за 2018 година написа, че живее чартърен в 100 кв.м. в квартал Манастирски ливади против 950 лева месечно. Кога ли е излъгал, тъй като, в случай че е пред КПКОНПИ би трябвало да бъде съден и затворен. Щерката на сътрудника му Георги Станков, който си остана в Народно събрание и отново ще бъде народен представител от ГЕРБ, също е разквартирована в лично жилище във ВИП-кооперацията.
Няма да подсещаме обстойно и нашироко Хасково гейт, по който се разбра, че рода и съученици на Делян Добрев въртят санирането, общината и куп други работи в родната му област. Всичко се въртеше към...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР