Отново българче ни накара да се чувстваме горди, като създаде

...
Отново българче ни накара да се чувстваме горди, като създаде
Коментари Харесай

Георги Павлов с научен труд, оценен в цял свят

Отново българче ни накара да се усещаме горди, като сътвори неповторим уебсайт в помощ на деца в неравностойно състояние. Продуктът на Георги Павлов оказва помощ на децата за тяхното интелектуално развиване, посредством занимателни математически игри.

Георги е на нежната 15-годишна възраст, когато се захваща с тази нелека задача. Момчето е към този момент на 16 години и неговия план в областта на науката към този момент е реалност.

 

Психолози в образователното заведение, където учи първи виждат, че изобретението му прелестно работи в помощ на деца с аутизъм. Преподавателите му незабавно споделят с сътрудници от разнообразни асоциации работещи с деца със специфични потребности и резултатите са изненадващо ефикасни.

 

От известни интернационалните сдружения за деца в неравностойно състояние незабавно стартират да употребяват неповторимия уебсайт основан от Георги Павлов. Той им го дава изцяло гратис, с цел да може повече деца по света да имат достъп до него и да се усещат съвременни, умни и сполучливи.

Всичко в този уебсайт е подбрано с концепцията децата да обикнат математиката, да не се плашат че е сложна и да усетят, че е занимателна, тъй като съгласно Георги всичко е математика. Той ще продължи да работи в тази тенденция, тъй като вижда какъв брой деца са ощастливени от работата му.

 

Затова тъкмо деня на детето 1 юни е най-подходящия миг да ви разкажем по какъв начин едно гениално дете оказва помощ на деца да се усещат модерни, умни и сполучливи.

 

Не на вятъра Георги е високо оценен в Харвард, където приключва с отличие, а научният му проект  https://true-potential.bg/    става образец за научно достижение в международното прието образователно заведение в света.

 

Сайтът на Георги Павлов ни кара още веднъж да се почувстваме горди, че българче е толкоз високо оценено в целия свят. Прави усещане и безвъзмездното даване от Георги на основания от него уебсайт в помощ на децата, което му прави чест, знаейки че сходни планове включват голям интелектуален труд и старания.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР